Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Život USKORO Podijeli

Klikanje, a ne pipanje: Poljoprivredni proizvodi od idućeg tjedna online i u Karlovačkoj županiji

Online tržnica omogućit će nabavu proizvoda od lokalnih proizvođača i dostavu do vrata

Online tržnica lokalnih poljoprivrednih proizvođača i njihovih proizvoda od idućeg će tjedna biti u funkciji u Karlovačkoj županiji.

Na internetskoj stranici kao platformi na kojoj će se svi, proizvođači i kupci, naći na jednom mjestu bit će moguće ponuditi, izabrati i kupiti proizvode ovdašnjih proizvođača.

-Još jednom, pozivamo zainteresirana poljoprivredna gospodarstva koja imaju proizvode namijenjene tržištu, da se uključe u osnivanje online tržnice, pozivaju danas iz županijske uprave.

Za prijavu je potrebno dostaviti podatke o poljoprivrednom gospodarstvu na e-mail adresu: trznica@kazup.hr i to: naziv poljoprivrednog gospodarstva (ime i prezime nositelja, adresa), telefon/mobitel  osobe za kontakt, popis poljoprivrednih proizvoda, uvjete dostave, link na face ili web stranicu, ostale podatke po potrebi.

– Karlovačka županija i Grad Karlovac spremni su pružiti informatičku, administrativnu i promocijsku podršku našim poljoprivrednicima u ovim vremenima koja svima nama, nažalost, predstavljaju nove i teške okolnosti. Iskoristimo to kao priliku za kvalitetne promjene, poručuju iz Županije.

Pročitajte i ovo

VINOGRADARSTVO

Zlatna žutica vinove loze