Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Hrvatska NAGRADA TOPLICE LEŠĆE Podijeli

Oktanski spektakl u subotu u Lešću: Više od 70 vozača, od čega 9 vozačica, a bit će tu pravih “pila”

Brojna događanja: utrka, promo vožnja, bogata ponuda, a ulaz u sve zone besplatan

Pravi oktanski spektakl ove subote bit će u Lešću. Prvi superslalom odnosno nagrada Toplica Lešće okupit će 72 vozača sportskih automobila od čega čak devet vozačica!

Najavio je to gostujući u programu Radio Mrežnice idejni začetnik događaja, naš poznati vozač Željko Magličić Fog. Radi se o novom automobilističkom spektaklu u Karlovačkoj županiji, a svoje vještine na superbrzim automobilima pokazat će vozači i vozačice koji stižu iz svih dijelova Hrvatske na stazi dugoj 3 kilometra. Start je u Lešću, a cilj u Gorincima.

– Ono što sigurno možemo najaviti jest da će jedan dan biti malo u Lešću za sve što smo pripremili: od vožnji koje počinju u 13 sati, pa do promo vožnji za publiku, bogate ugostiteljske ponude, ponude OPG-a, ali i kutka za djecu, kaže Magličić. ulaz u sve fan zone je besplatan.

Osobito je ponosan što će na utrci biti atraktivnih bolida, a još ponosniji što će cestama ovog kraja voziti čak devet vozačica.

-Ponosni smo na ovaj podatak, on govori kako autosport doista jest i za muškarce i za žene, ali i da žene jesu doista sjajne vozačice, kaže Magličić.

O ovom sjajnom događaju više detalja ovdje.

Pročitajte i ovo

LIJEP USPJEH

Plesni klub st.ART nastavlja nizati uspjehe: U Opatiji osvojili 1.mjesto, iz Zagrebu donijeli 4 zlata i broncu