Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Crna kronika SLUČAJ VATROGASNI Podijeli

Opet blamaža dugoreške policije: Odvjetništvo odbacilo njihovu prijavu protiv vlasnika kafića kojeg su teretili za širenje zarazne bolesti

Riječ je o slučaju iz prosinca, a vlasniku kafića željeli su “prišiti” kaznenu prijavu za širenje zarazne bolesti

Sjećate li se velike vijesti iz prosinca prošle godine i velike policijske akcije u kojoj su upali u dugoreški kafić dok je bio zatvoren, pa u njemu našli vlasnika s trojicom prijatelja?  Vlasnika su priveli, prenoćio je u pritvoru, a policija najavila kaznenu prijavu za širenje i prenošenje zarazne bolesti, no sve je palo u vodu.

Za one zaboravne, riječ je o slučaju gdje je policija temeljem anonimne dojave da netko pije,  upala u popularni “Vatrogasni” i tamo zatekla  vlasnika i još tri osobe, u vrijeme dok kafići nisu smjeli raditi. Policija je sve opširno objasnila u svom priopćenju, a vijest se našla i na nacionalnim medijima. Danas, dva mjeseca nakon događaja, stiže još jedna u nizu blamaži dugoreške policije.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu potvrdilo nam je da su dobili kaznenu prijavu za širenje i prenošenje zarazne bolesti protiv 50-godišnjaka, a onda je i odbacili.

-Nakon provedenih dokaznih i izvidnih radnji, ovo državno odvjetništvo odbacilo je kaznenu prijavu obzirom da u konkretnom slučaju nije utvrđena osnovana sumnja da je počinjeno prijavljeno kazneno djelo, odgovorili su na naš upit iz Državnog odvjetništva.Odgovor potpisuje općinska državna odvjetnica Irena Golubić Rajković

Tako je još jedna “spektakularna” akcija dugoreške policije kojom rukovodi načelnik koji je, podsjećamo, u godišnjoj ocjeni rada za zadnju ocijenjenu godinu dobio dvojku, pala u vodu u srazu s pravnom državnom.

Pročitajte i ovo

NEDOZVOLJENA TRGOVINA

23-godišnjak u Ogulinu uhvaćen sa skoro 40 kg sitno rezanog duhana