Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Život TO SE NE PROPUŠTA Podijeli

Ozaljski maskenbal i potapanje pusta u Trgu 23. veljače kao jedna manifestacija

Za najbolje maskirane u Ozlju pripremaju vrijedne nagrade

Tradicionalni, 23. ozaljski maskenbal održat će se u nedjelju, 23. veljače, a svi zainteresirani za sudjelovanje još uvijek se stignu prijaviti.

Za sad je poznato da će maškarana povorka krenuti u 15 sati od Humićke prema pozornici na Trgu braće Radić u Ozlju te da će u povorci uz meštre ceremonije Nikolu Čuliga – Frenkyja i našeg Damira Valenta Dade biti i dječje skupine te odrasli – Ozaljski fašuširi, Vrhovačke grinte, Vivodinske mačkare…

Prijave za ozaljski maskenbal otvorene su do 21. veljače na pou.ozalj@gmail.com, a oni koji zakasne prijaviti se mogu na mobitel 095/910-3807 do nedjelje 23. veljače u 13 sati. Za najbolje maskirane osigurane su vrijedne nagrade

Novost od ove godine je da su tradicionalni ozaljski maskenbal i potapanje pusta u selu Trg spojeni u jednu manifestaciju pa će se pusta suditi na mučilima i s pozornice otpraviti u Trg na izvršenje kazne tj. potapanje. Na pusta i njegov trbuh svi će moći ubaciti papiriće sa svim lošim iz prošle godine, a što žele da nestane.

Za uvodni program maskenbala, besplatne porcije graha, kuhano vino i čaj zaslužni su članovi UDVDR – Zrinski i Frankopani Ozalj, a besplatne krafne osigurava Grad Ozalj, a lokalni proizvođači hrane osigurat će na štandovima i dodatnu ponudu.

Foto: Maskenbal u Ozlju/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

NIJE ŠALA

Prvotravanjsko jutro donijelo – 5 C, voćari i vinogradari u brizi