Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac VOLIMO ŽIVOTINJE Podijeli

“Paskembal će u subotu trajati cijeli dan-bit će još bolji nego prošle godine”

Donacije su dobrodošle, a svaki pas s fotografije traži topli dom

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja “Budi mi prijatelj” ove subote organizira posebno druženje pod maskama uz četveronožne prijatelje.

Riječ je o drugom po redu Paskembalu koji će, prema riječima organizatora biti još bolji, veći, ljepši i zanimljiviji.

-Interes građana je bio puno veći negpo što smo očekivali. Dolazili su nam gosti čak i iz Zagreba. Zato ove godine Paskembal radimo kao cjelodnevni event. Pripremili smo još kvalitetniji i bogatiji program u većem prostoru, odnosno u caffe baru Papa’s, Iva Jurčić iz Udruge Budi mi prijatelj ističe koliko su inspirirani prošlogodišnjim uspjehom.

Prošle godine Paskembalom i izložbom prikupljeno je jako puno donacija kroz hranu, novčana sredstva, dekice, igračke i ostala pomagala koji psima olakšavaju život i čine ga ljepšim

Okupljanje će početi već od 10:00 sati ispred cafe bara Papa’s gdje će Udruga u zamjenu za donacije dijeliti balone, majice i krafne. Svi koji žele profesionalnu fotografirafiju sa svojim psećim prijateljem, pratit će ih kreativno oko fotografa Matije Fudurića.

Ovoj veseloj družini pridružit će se i najmlađi članovi plesnog kluba St.Art. Kako ističe Iva, bitno je od malih nogu pomagati napuštenim životinjama.

-Navečer nas u Papasu s početkom u 21:00 sat zabavlja Bob Milan. Prošlogodišnja svirka je bila pun pogodak. Vjerujemo da će najmanje tako biti i ove godine, naglašava Jurčić.

Posjetitelji će moći od subote pa sljedećih mjesec dana pogledati izložbu fotografija pasa “Tražim dom”. Izložba će biti postavljena u prostoru cafe bara Papa’s.

-Tu će se naći fotografije svih pasa koji su na skrbi Udruge Budi mi prijatelj. Svi oni još uvijek čekaju na svoje domove. Neke od njih će posjetitelji imati prilike upoznati na samom događanju. Nadamo se da će se i zaljubiti u neke od njih pa i i udomiti. Zato iorganiziramo sve ovo, poručuje Jurčić.

Pročitajte i ovo

LIJEP USPJEH

Ivan Tomislav Cvitešić i Mia Cvitak pobjednici prvog HAWaton natjecanja u Hrvatskoj