Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Karlovac ADVENT U KARLOVCU Podijeli

Pavel donosi dobru volju, ljubav i lijepu svirku na Advent u Karlovcu

Više od sat i pol čistog užitka u zimskoj idili

Božićna pjesma Pavela, Svi moji Božići, jedna je od onih koje su obilježile kraj 2017. godine. Blagdanski ugođaj kojom zrači ova pjesma uvrstila ju je u sve božićne liste kako na radijskim postajama, tako i na privatnim okupljanjima.

No, još pregršt pjesama koje zrače dobrom energijom, blagošću i mirom, večeras donosi grupa Pavel u Karlovac. Kako najavljuje Aljoša, bit će to presjek svega što je Pavel do sada snimio.

-Na repertoaru će se naći svi važniji singlovi. Svirat ćemo i svoju božićnu pjesmu. Imamo i jednu obradu pa ćemo se proveseliti u pravom blagdanskom tonu. Bit će vedrije nego inače. Pripremili smo sat i pol vremena svirke, ali ako publika bude htjela još, mi ćemo svirati sve dok traje magija između nas, poručuje Aljoša iz Pavela.

No, kao što je i rečeno, glazba iz Pavelove radionice savršeno se uklapa u advenstski ambijent pa će i ova večer biti lijepa i praznična.

-Mi smo do sada odsvirali dosta adventskih koncerata. Čini se da naša glazba paše uz to ozračje. Ono što se primijeti jest da su svi vedriji i emotivniji. Vlada jedan lijep osjećaj mira i blagosti. Apsolutno se kuži da je drugačije doba i to se potencira svim tim “drangulijama”, ali ja nemam ništa protiv toga. Volim sve to; i lampice, i sjaj i blještavilo, kaže Aljoša.

Iako smo svjedoci i ružnih događanja i ne baš dobrih vijesti, ipak je bolje pronaći u svemu nešto lijepo.

-Ovo je vrijeme da mislimo o onim lijepim stvarima u životu, da potenciramo sve ono što je dobro jer inače nema prevelikog smisla. Kada smo isključivo usmjereni na negativno i ako dopustimo da budemo zatrovani ružnim vijestima, onda se gubi svaki smisao. Ružnih stvari nedvojbeno ima, ne treba zatvarati oči, ali nekada je dobro osvrnuti se oko sebe i pokušati izdvojiti sve ono lijepo, naglašava Aljoša.

Ovom bendu ne manjka obožavateljica. Neke Karlovčanke su nam prišapnule kako sve ove dana čekaju baš na ovaj bend. Ne sumnjamo zato da dobre volje i ljubavi nikako neće nedostajati u Glazbenom paviljonu.

-Super su to uredili, napravili i organizirali. Sve je jako dobro. Možemo očekivati dobru zabavu. Ja ću doći slušati Pavela. Ovi svi ostali izvođači na Adventu su dobri, ali ciljam na ovaj bend, ističe mlada Karlovčanka. 

Svirka počinje u 21:00 sat.

Pročitajte i ovo

ZA STRUJU I TOPLINU

Realizirana investicija teška 20 milijuna eura: Energana na biomasu na Ilovcu u probnom radu