Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac SDP KOALICIJA PREDALA POTPISE Podijeli

Petračić i Malović vjeruju u pobjedu: Vrijeme je za promjene i to ne male

Imamo kalkulaciju da smo pobjednici ovih izbora, i u vijećničkom dijelu i za gradonačelnika

Kandidati za gradonačelnika i dogradonačelnicu SDP-ove koalicije, nezavisni Davor Petračić i Dragica Malović (SDP) predali su Gradskom izbornom povjerenstvu potpise potpore građana, njih ukupno 1.184.

Najavljuju intenzivnu predizbornu kampanju koja bi trebala rezultirati osvajanjem sedam do osam vijećnićkih mjesta.

-Došlo je vrijeme za promjene i to ne male, nego generalne promjene koje će omogućiti sada zaustavljeni rast i razvoj Karlovca. Izložen je depopulaciji, a mi imamo program koji smatramo da će to spriječiti, privući nova radna mjesta, nove investitore, kaže Petračić.

Uvjeren je u pobjedu, ali i potporu većine u Gradskom vijeću.

-Nadamo se 7-8 vijećničkih mjesta i da će i druge oporbene stranke popuniti svoju kvotu tako da imamo kalkulaciju da smo pobjednici ovih izbora, i u vijećničkom dijelu i za gradonačelnika, kaže Petračić.

Postizborne koalicije nisu isključene

Koalicije nakon izbora nisu isključene, ali Petračić kaže i da nisu potrebne. Cilj im je u narednom mandatu mijenjati praksu u radu Gradskog vijeća.

-Nećemo ignorirati oporbu, kao što su oni do sad ignorirali nas, nego ćemo inzistirati na njihovim prijedlozima. Jer, kao što smo  već komunicirali u javnosti: premali smo grad da bismo se odrekli i najmanje dobre ideje, zaključio je Petračić.

Kandidati na listi koalicije SDP-HSS-Reformisti i Nezavisna lista Naš Karlovac predstavit će se sutra. Od njih 21-og devet je žena, troje je HSS-ovaca i jedan Reformist.

Pročitajte i ovo

IME JE ZNAK

Eva, Mia, Luka i Borna najčešća imena za bebe: Ima i neobičnih poput Argo, Arti, Zrin, Frea…