Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Karlovac PETRAČIĆ O PORAZU Podijeli

Petračić nije čestitao: HDZ koristi nepotističku hobotnicu da ostane dovijeka na vlasti

SDP-ova Malović podsjetila da HDZ u vijeću više nema većinu

Zahvalio bih se svim biračima koji su izašli na birališta i izabrali bolji program kojeg smo nudili od protivne strane. Izbori su dobiveni očito što je zainteresirani dio građana za sadašnju vlast izašao van, dok je onaj puno veći dio pasivnih građana ostao kod kuće. Da se desilo to da smo uspjeli izvući veći dio glasača van, pobjeda bi bila na drugoj strani i Karlovac bi imao perspektivu postati napredan grad.

Komentirao je tako večeras u Karlovcu Davor Petračić, nakon poraza u utrci za gradonačelnika grada.

Odlučio je ne čestitati pobjedniku Mandiću.

-Ovog puta ću napraviti presedan u čestitanju pobjedniku. Zašto neću čestitati pobjedniku? Zato što iskorištava iz izbora u izbore istu metodologiju obećavanja, sve se započinje pred izbore i građani se dovode u zabludu. S velikom efikasnošću, što su doveli do savršenstva, koriste tu nepotističku hobotnicu, mobiliziraju upravo većinom ljude koji imaju koristi da ova stranka bude na vlasti. Oni se koriste s tim nepotizmom da ostanu dovijeka na vlasti, a da pri tome ne nude nikakve vizije ni perspektive Karlovcu.

Izlazi iz politike nakon ovog poraza, neće sudjelovati u političkom životu, neće biti niti gradski vijećnik.

– Svoje dobre namjere i ideje već 8 godina komuniciram na jasan način, druga strana nije imala program, niti da ima bolju viziju. Karlovac je ponovno pao i nadam se da će trend promjena zahvatiti ga za 4 godine, rekao je Petračić.

SDP će u karlovačkom gradskom vijeću biti oštra i konstruktivna oporba, najavila je Dragica Malović.  -Očekujem daleko bolji rad naših vijećnika i nadam se da ćemo s drugim vijećnicima moći utjecati da Karlovac postane ugodnije mjesto za život. Situacija u vijeću je drugačija, HDZ nema većinu, odluke se neće donositi pukim dizanjem ruku nego argumentirano i drugačije, za sve stanovnike Karlovca.

 

Pročitajte i ovo

ZA ČIŠĆU RIJEKU

2 kubika otpada izvađeno iz rijeke Mrežnice, a i minsko eksplozivna sredstva