Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac PROVJERA Podijeli

Petračić traži provjeru regularnosti izbora na 15 biračkih mjesta

Petračić traži da se navedena biračka mjesta provjere tako da se ispita svaki evidentirani izašli birač da li je doista glasao

Davor Petračić, kandidat za gradonačelnika Karlovca zatražio je od županijskog izbornog povjerenstva provjeru evidentiranih izašlih birača na 15 biračkih mjesta u gradu Karlovcu.

Kako piše, podnio je prigovor zbog nepravilnosti na biračkim mjestima, te objasnio: “Temeljem prosječne izlaznosti od 41,55% na izborima za 2. krug podnosim prigovor zbog sumnje na neregularnost izbora, odnosno krivotvorenje izlaznosti i rezultata na navedenim biračkim mjestima”.

Radi se o biračkim mjestima: DD Ribari, Kuća Željka Baburića, Kuća Andrije Klobučara, DVD Koritinja, DVD Brođani, DD Karasi, DD Zastinja, LD Lisica, DD Husje, Prostorija mjesnog odbora Knez Gorica, MO Pokupska Dolina, ZUK Zamršje, zdrav. ambulanta Rečica, MO Vukmanić i MO Kablar.

Petračić traži da se navedena biračka mjesta provjere tako da se ispita svaki evidentirani izašli birač da li je doista glasao i temeljem toga utvrdi regularnost izbora.

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo