Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija ŽUC U PROJEKTIMA Podijeli

Počela sanacija ceste Duga Resa – Belajske Poljice, završetak krajem mjeseca

Nakon završetka radova na aglomeraciji u ovom dijelu i u planu sanacija od kraja PZ u Logorištu do križanja s cestom prema Dugoj Resi i Belajskim Poljicama

Danas su započeli radovi na sanaciji asfaltnog kolnika na dijelu županijske ceste Duga Resa – Belajske Poljice – Mrežnički Varoš, u dužini od 650 metara.

Radi se o području Belajske Vinice i nastavku radova iz listopada prošle godine, a radi se o projektu Županijske uprave za ceste. Izvođač je tvrtka Ceste Karlovac.

Radovi bi trebali biti gotovi do kraja ovog mjeseca.

Ono što je zanimljivo jest da bi nakon završetka radova na aglomeraciji u ovom dijelu trebao biti raspisan i natječaj za radove na županijskoj cesti od kraja poslovne zone u Logorištu do križanja s cestom prema Dugoj Resi i Belajskim Poljicama. Ti budući radovi uključivat će i podizanje nivelete ceste “Kod Krajačića”, radovi će biti na dužini od 2 km, a vrijedni su oko 2, 38 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo

O SNJEŽNOM KOLAPSU

Ceste Karlovac: Ne prikazujemo na natječajima za grad, županiju i državu isti broj vozila, na nijednoj dionici nije bilo više od 15 cm snijega