Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Život ULAZ BESPLATAN Podijeli

Poklon predstava Stanko i Oliver u lipnju u Dugoj Resi, Ozlju i Slunju, a za Ogulince u Oštarijama

Ovu predstavu Zorin doma otkupila je Karlovačka županija u povodu Dana županije

Osim u Ogulinu koji je odbio poklon predstavu za Dan Karlovačke županije, Stanko i Oliver karlovačkog kazališta Zorin dom ovaj će mjesec gostovati u Ozlju, Slunju, Dugoj Resi i Josipdolu.

Radi se o najnovijoj, humorističnoj predstavi koju je otkupila Karlovačka županija kako bi u pandemijsko vrijeme građanima poklonila malo kulture i zabave. Premijerno je već odigrana u Karlovcu, a sada slijede i ostali gradovi. Već ove nedjelje za Ogulince i okolne općine bit će odigrana u Vatrogasnom domu u Oštarijama. u Slunju 12. lipnja na Trgu Zrinskihi Frankopana, u Ozlju 19. lipnja pored trgovačkog centra te u Dugoj Resi 23. lipnja u amfiteatru.

Ulaz je besplatan

-Predstave traju oko sat vremena i one su dar svim stanovnicima Karlovačke županije povodom Dana županije i one iznose 20.000 kuna iz proračuna Karlovačke županije te se nadam da će naši stanovnici u njima uživati, rekla je dožupanica Vesna Hajsan Dolinar.

-Za gostovanje naše predstave Stanko i Oliver u gradovima i općinama naše županije, ulaznica nema, ulaz je besplatan. Na našim FB i web stranicama bit će objavljene točne lokacije i vrijeme. Dobrodošli su svi, ograničenja nekakvih nema, dodala je ravnateljica Zorin doma Irena Božičević.

Osim 20 tisuća kuna koliko je Županija platila za predstavu Stanko i Oliver, u Zorin dom će biti usmjereno još dodatnih 80 tisuća županijskih kuna.

Bogat program Zorin doma u lipnju pa sve do kraja sezone

Kazalište će naime imati bogat program u lipnju i sve do kraja sezone, a gostovanjima po školama žele kazalište približiti i učenicima diljem županije.

-U šestom mjesecu planiramo 20 izvedbi predstava naše profesionalne produkcije, dvije izložbe, dva koncerta, tri matineje za djecu, sudjelujemo na čak tri festivala, gostujemo u 11 gradova i dvije općine. Dodatnih 80 tisuća kuna Karlovačka županija uložit će u naše predstave i gostovanja naših predstava po školama u karlovačkoj županiji, naglašava Božićević.

Uskoro će biti otkriven i cjelokupni program Karlovačkog kazališnog festivala koji će se održavati u sklopu Zvjezdanog ljeta.

-Očekuje nas jako puno programa – 7 predstava, 8 koncerata, 2 opere, jedan balet i dvije matineje za djecu, kaže ravnateljica bez otkrivanja detalja.

Foto: RM/Zorin dom

Pročitajte i ovo

RANOJUTARNJA ODLUKA

13 vijećnika ZA Most Specijalne jedinice policije Grom: Ovo je most demokracije jer je s Domovinskim ratom ona stigla u Karlovac