Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Nemam posla i bojim se da ću je morati zatvoriti kako ne bih upao u još veće dugove i kredite. Zanima me što vi mislite. Očekuje me i operativni zahvat, a kći bi mi se trebala udati do kraja godine 'Firma mi lagano propada, a uskoro me očekuje i operacija' Ženu su trebali privesti, a ne je udariti. Naš pojam pravde ne podrazumijeva sistem 'oko za oko', rekao je Bernard Young, gradonačelnik Baltimorea Snimka: Policajac u Baltimoreu nokautirao ženu, više ne radi Nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević, sin vukovarskog heroja Siniše Glavaševića, na društvenim mrežama prisjetio se svoga djeda i opisao njegov težak životni put u ratu 'Moj djed u logorima je pretrpio strašna mučenja, njegov jedini grijeh je bio što nije bio Srbin' Na Dan grada Zagreba, 31. svibnja, u nedjelju je i svečano otvoren rotor Remetinec, veliki i važan infrastrukturni projekt čija je ukupna vrijednost oko 331,6 milijuna kuna, od čega je s gotovo 273 milijuna kuna sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Uz zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na svečanosti je bio i izaslanik predsjednika Vlade ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Voditelj projekta rotora Remetinec Goran Radić istaknuo je da je danas svečano otvorenje rotora koji je već ranije otvoren za promet. Podsjetio je da su rotor otvarali u dvije faze. "Prvo smo ga otvorili 23. siječnja kad smo otvorili promet na rotoru, a onda smo od 23. siječnja pa do 1. travnja dovršili tramvajsku prugu i pustili je prema situaciji, jer je bio potres", izjavio je novinarima. Vrijedan 331,6 mil. kn: Na Dan Grada Zagreba otvorili su rotor

Crna kronika SIGURNOST I RED Podijeli

Na karlovačkom Adventu policije će biti,ali ne kao u Zagrebu

Za razliku od zagrebačkog, karlovački Advent nije tako visokog rizika

Karlovačka policija tijekom održavanja Adventa u Karlovcu neće imati nikakve ekstra dodatne mjere niti dodatne snage na terenu kao što je slučaj u Zagrebu.

Za razliku od zagrebačkih kolega koji su maksimalno angažirani oko zagrebačkih adventskih događanja, u Karlovcu neće biti tako “našpanano”. To ne znači da ih neće biti. Naprotiv.

Policija će biti tu kao i uvijek, uz redovan i normalan rad, a osobito će raditi na prevenciji, poručuju iz PU Karlovačke.Svake godine u vrijeme blagdana policija ima pojačane mjere sigurnosti, pa će tako biti i ove.

“Vezano za trend događanja u svijetu oko terorističkih napada istaknuli bismo da će policija u suradnji s lokalnim zajednicama, sukladno analizi stanja sigurnosti i procjeni rizika, poduzimati potrebne mjere i radnje na sprječavanju i takovih oblika ugroze sigurnosti kako bismo opću sigurnost podigli na viši nivo i kako bi predstojeći blagdani protekli mirno i sigurno za sve naše građane”, poručuju u policiji.

U Zagrebu je podsjetimo, policija angažirana maksimalno što ne treba čuditi ako se zna da je samo u dva dana Adventa, grad posjetilo 400 tisuća ljudi. Tu su uz  jake snage policije i one u civilu, i betonske žardinjere, psi za detekciju eksploziva, psi napadači, a zagrebačkim policajcima pomažu i kolege iz ostalih uprava u zemlji.

 

 

Pročitajte i ovo

GUBI MU SE TRAG

Nestao karlovački nogometni trener Daniel Bićanić. Ako ste ga vidjeli javite na 192