Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Crna kronika NA GRANICI Podijeli

Policija uz Koranu u Bogovolji pronašla ozlijeđenog Pakistanca

Zbog slomljene bedrene kosti bit će operiran

U Bogovolji je jučer spašen 30-godišnji muškarac bez dokumenata. Tvrdi da je iz Pakistana, a oko 13 sati zapomažući zbog slomljene noge, je dozvao graničnu policiju.

– Prilikom osiguranja i nadzora državne granice policijski službenici Postaje granične policije Cetingrad su jučer, 12. ožujka oko 13 sati u Bogovolji, uz rijeku Koranu pronašli mušku osobu kako leži u travi s ozlijeđenom nogom i glasno zapomaže tražeći pomoć. Noga mu je bila imobilizirana s dva drvena štapa omotana trakom te su policijski službenici odmah zatražili intervenciju Hitne medicinske pomoći u Karlovcu, kažu danas u policiji.

Hitna medicinska pomoć je stigla oko 13.45 sati, a s obzirom da je mjesto na kojem se ozlijeđena muška osoba nalazila bilo neprohodno za vozila, policijski su službenici djelatnike medicinske pomoći pješice doveli do ozlijeđene osobe kako bi joj pružili prvu pomoć. Potom su zajedničkim snagama ozlijeđenu mušku osobu donijeli do vozila hitne medicinske pomoći kojima je prevezen u bolnicu u Karlovcu.

Ozlijeđeni muškarac kod sebe nije imao dokumente na temelju kojih bi policijski službenici utvrdili identitet, a prema njegovoj izjavi on je 30-godišnji državljanin Pakistana.

Liječnici su u bolnici konstatirali puknuće bedrene kosti zbog čega će muškarac biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja.

Pročitajte i ovo

PIJANI VOZAČ

45-godišnji vozač u Karlovcu vozio s 2,71 promila