Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  30C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  29C° Slunj

Crna kronika IZ ZRAKA SE BOLJE VIDI Podijeli

Policijski helikopter danas “izviđa” rute migranata kroz našu županiju

Iz zraka istražuju kojim se putevima noću kreću migranti kroz Karlovačku županiju i pogranična područja

Helikopter Ministarstva unutarnjih poslova “nadgleda” tijekom današnjeg dana vjerojatne rute kojima migranti prolaze kroz Karlovačku županiju.

U pravom niskom letu helikopter danas nadlijeće područje Paurije, te cjelokupno područje općine Netretić koja je i najizloženija migrantskom valu.
Kako Radio Mrežnica doznaje Policija, kako sa zemlje, a sad i iz zraka istražuje kojim se putevima koriste i kreću, uglavnom noću, sve brojinije skupine migranata.

Prelet policijskog helikoptera iznad područja Karlovca i Karlovačke županije bio u sklopu redovitih zadaća Zrakoplovne jedinice Zapovjedništva specijalne policije, odgovorio je MUP na upit Radio Mrežnice

Podsjetimo, ovdašnje vikendice i napuštene kuće sve su ćešće mete migranata koji u njih provaljuju.
Za nedavnog gostovanja na Radio Mrežnici predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović najavila je da će od MUP-a tražiti strožu kontrolu “porozne” granice na ovom dijelu navodeći da je migrantski val i sigurnosni problem.

Kako stvari stoje, policija je očito odlučila se žešće uhavatiti se u koštac s ovim problemom koji će dolaskom toplijih dana sigurno postati još izraženiji.

(foto: mup.hr)

Pročitajte i ovo

POSLA ZA POLICIJU

Na Baniji noćas teško ozlijeđen mopedist, policija istražuje tko je