Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac PLANIRA SE Podijeli

Pothodniku hidroizolacija, Brzoj cesti novi izgled do Smičiklasove…

Nazorova bi prema pothodniku u 2018. barem djelomično trebala dobiti novi izgled

Hidroizolacija se planira iduće godine postaviti u karlovački pothodnik.

Grad će uložiti 900 tisuća kuna u taj posao koji će biti dio većeg projekta Hrvatskih cesta. One će pak uložiti znatno više novca kako bi se uredilo dionicu od pothodnika prema Smičiklasovoj ulici, kaže dogradonačelnik Ivan Mrzljak.

– U drugom dijelu godine se očekuje rekonstrukcija brze ceste s rekonstrukcijom pothodnika. rekonstrukcija će obuhvatiti od pothodnika do Smičiklasove ulice, a mi smo u proračunu osigurali sredstva za hidroizolaciju pothodnika.

Investitori obećali skori početak izgradnje centra u Nazorovoj

Plato ispred pothodnika grad je ove godine samo djelomično ‘zakrpao’. Uredili ga nisu jer čekaju početak privatne investicije na poslovno stambenom centru Nazorova.

– Tamo smo interventno reagirali i uredili smo staze prema pothodniku. Za veće uređenje se nismo odlučili jer smo održali nekoliko sastanaka s vlasnicima zemljišta i njihovo je obećanje da će oni uskoro krenuti s realizacijom tog svog projekta.

Osim oko pothodnika uređenje će se planirati i uz obližnji neboder. – Do proljeća ćemo isprojektirati taj prostor, a onda ćemo ga adekvatno urediti i hortikulturno i građevinski.

Pročitajte i ovo

BRZA ŠKOLA

Grad žurno o “Dragojli”: Na vrijeme ćemo donijeti odluku o modelu nastave