Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac ZABAVA Podijeli

Poznati gotovo svi izvođači na ovogodišnjim Danima piva

Na glavnoj pozornici na Šetalištu dr. Franje Tuđmana manifestaciju otvara ‘Prljavo kazalište’.

KARLOVAC – Tradicionalni 33. Dani piva Karlovac održat će se od 30. kolovoza do 3. rujna na nekoliko lokacija u gradu, a poznata je gotovo kompletna lista izvođača.

Pivo, gastronomija, kampiranje, raznovrstan glazbeni izričaj te dobra zabava osnovne su smjernice novog koncepta koji grad na četiri rijeke upisuje na ‘glazbenu festivalsku kartu’ Hrvatske. Do početka Dana piva ostalo je nešto manje od mjesec dana i već se uglavnom znaju izvođači i raspored.

Otvorenje Dana piva 30. kolovoza započet će programom na glavnoj pozornici na Šetalištu dr. Franje Tuđmana. Posjetitelje će zagrijati bend ‘Rezerve’, a ‘Prljavo kažalište’ glavna je glazbena zvijezda prvog dana festivala, dok je Foginovo kupalište rezervirano za Tram 11 i DJ program. Na lokaciji ŠRC-a Korana održava se Obrtnički sajam, koji tijekom svih pet festivalskih dana, uz prezentacije za posjetitelje, priprema i brojne edukativne sadržaje, radionice, revije, a sve će biti popraćeno i prigodnim glazbenim programom. Košarkaško igralište Šanac ugošćuje A La Carte (tribute to rock) band. Na ‘stageu’ kina Edison nastupit će poznati DJ-i.

Svaki dan pun je događaja, poput Open Air Pub kviza i kulinarskog showa uz Renea Bakalovića. Glazbeni program na pozornicama rezerviran je za Mašinka i M.O.R.T., Nenu Belana & Fiumense te Psihomodo Pop i Vojka V., a nakon dugo vremena nastupit će Kojoti, Pips chips & Videoclips, Jura Stublić & Film, Edo Maajka, Elemental, Svemirko i Kawasaki 3P, dok je finale 33. Dana piva, u utorak, 3. rujna, rezervirano za bend Porto Morto i miljenika publike Urban & 4. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. Heineken Hrvatska sa svojim brendom Karlovačko generalni je sponzor, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i Mladost d.o.o. Karlovac.

Pročitajte i ovo

ZA SIGURNOST U PROMETU

Autoklub Karlovac donirao bicikle osnovnim školama Grabrik i Mahično