Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac Podijeli

Predsjednica će u Karlovcu staviti naglasak na gospodarstvo i demografiju

Za župana je dolazak predsjednice velik događaj u Velikom tjednu

Demografija i gospodarstvo bit će naglasci trodnevnog boravka predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović u Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

Poručila je to u kratkom obraćanju pri dolasku u Karlovac, pritom se ispričavši zbog kašnjenja jer je bila na sastanku s premijerom i šefom Sabora.

Grabar Kitarović zahvalila je svima koji su branili Karlovac i županiju od nedavnih poplava poručivši da je zadnji slučaj dobar pokazatelj što se dogodi kad se organiziranje obrane od poplava dogodi na vrijeme. Podsjetila je i na ratna stradanja ovog kraja i zahvalila braniteljima.

Predsjednica je zahvalila gimnazijalcu Antoniju Ljulju koji je podignuo predsjedničinu zastavu na jarbol

Za karlovačkog gradonačelnika Damira Mandića važno je da Karlovac bude prepoznat, a u govoru je poručio da se nada zajedničkim pregnućima u razvitku Karlovca, jer koliko je jak Karlovac, toliko je i Hrvatska. Za župana Damira Jelića dolazak predsjednice velik je događaj u Velikom tjednu, dok su građani koji su je dočekali, sretni što će predsjednica boraviti u Karlovcu. Za dobrodošlicu Grabar Kitarović pobrinule su se “Vuge” koje su otpjevale hrvatsku himunu, potom je nastupio Karlovački tamburaški orekstar te Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, a dočekale su je i Građanske garde Karlovca, Ogulina i Ozlja.

Inače, predsjedničnin dolazak nije bio nimalo pompozan, a mnogi su komentirali kako je u trenutku dolaska u Karlovcu zasjalo sunce. 🙂

Pročitajte i ovo

OPA

Za čelnika karlovačkog HDZ-a u “bitku” kreću Damir Mandić i Andreja Navijalić