Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Život SAMO OPUŠTENO Podijeli

Predsjednica opušteno našoj Sanji Doležal: Kao i svaka žena i ja ujutro stanem pred ormar jer “nemam šta za obuć”.

Od pjesama Fosila najdraža joj je Plava košulja

Današnje gostovanje predsjednice države na Radio Mrežnici uz onaj službeni dio pitanja imalo je i malo manje formalni ton.

Predsjednica države u opuštenom razgovoru s našom voditeljicom Sanjom Doležal otkrila je neke tipično ženske stvari. Tako je otkrila da preferira ribu, a ne meso, da joj je ipak draže pivo jer je na crno vino intolerantna, da više voli slano a ne slatko, ali i da joj je najdraža pjesma Novih fosila “Košulja plava”. A voli li više zabavnjake ili narodnjake, predsjednica otkriva da “ovisno o prigodi”.

Otkrila je da se najbolje opušta u druženju s djecom kada ispeku kokice i provode zajedničko vrijeme jer je “tata strožiji od nje”.

Sanja se nije dala smesti u “ispitivanju” predsjednice i tipičnim “ženskim” pitanjima, od toga što stavlja na lice da ima tako dobar ten do onog stane li ujutro pred ormar i kaže onu famoznu : “Nemam što za obuć'”.  Ispalo je da unatoč tome što je šefica države ima “problem” jer “nema što obuć'”.

– Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam šta za obuć’, priznala je pa dodala Sanji Doležal da je “primjetila da je i ona ukrala dvije haljine iz njenog ormara”.

Tajna njenog dobrog tena je krema sa zaštitnim faktorom, a predsjednica se čuva sunca. – Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan, dodala je predsjednica kroz smijeh.

U opuštenom razgovoru na Radio Mrežnici predsjednica je obećala da će doći  sigurno provesti barem dan odmora na  našim prekrasnim rijekama.

 

 

 

Pročitajte i ovo

RADI SE

100 djelatnika karlovačke bolnice u samoizolaciji