Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Županija TREĆI DAN Podijeli

Predsjednica zadnji dan u uredu u Karlovačkoj županiji

Od Lasinja preko Karlovca, Ozlja, Duge Rese, Generalskog Stola i Ogulina do Zagreba

Posljednji je dan stolovanja predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Karlovačkoj županiji, a prva na rasporedu za obilazak joj je općina Lasinja.

Tamo će u 9 sati posjetiti Pastoralni centar obratiti se prisutnima, položiti cvijeće ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu te potom krenuti prema Karlovcu.

A u Karlovcu je u 10:15 sati čekaju učenici Gimnazije Karlovac. S predsjednicom će oni i njihovih profesori dobiti kratku priliku za razgovor jer već u 10:55  bi se trebala susresti s odgojiteljima i štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje djece mladih na Baniji.

Grad Ozalj je također u planu današnjega puta. U 11:35 je sastanak s čelnicima gradske vlasti u gradskoj vijećnici, a točno u podne Grabar Kitarović će obići tvrtku Flammifer.

Nakon Ozlja slijedi Duga Resa gdje će obići proizvodni pogon tvrtke Aquaestil Plus, zatim Generalski Stol u kojem će se predsjednica družiti s građanima.

Za kraj boravka u Karlovačkoj županiji ostavljen je Ogulin. U 15:30 šefica države održat će sastanak s gradonačelnikom njegovima zamjenicima, gradskim vijećnicima i direktorima gradskih tvrtki, nakon toga posjetit će Ivaninu kuću bajke. Posjet će završiti obilaskom tvrtke Bjelin.

Pročitajte i ovo

BABY COVID

Karlovačko rodilište se priprema za COVID pozitivne rodilje. Dvije ubrzo stižu iz Ogulina