Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Karlovac RADOVI U TIJEKU Podijeli

Prema Mekušju i Kamenskom do sredine travnja obilazno

Promet se preusmjerava zbog izgradnje vodovoda i kanalizacije za Zonu Mekušje

Do 15. travnja za sav promet zatvorena je Mekušanska cesta uz “Zonu Mekušje”, ali i nerazvrstana cesta Karlovac – Mekušje – Kamensko od raskrižja s Ulicom Rakovac do raskrižja s Ulicom Kamensko 73B (osim za stanare, hitne službe, vozila gradilišta i tvrte u Mekušju).

 

Promet je preusmjeren  – za smjer kretanja Karlovac- Mekušje promet se preusmjerava sa raskrižja Ulice Rakovac i Ulice I. Kršnjavog ( kod Koranskog mosta) na Ulicu Rakovac, ravno na Ulicu Mostanje, ravno na D1, lijevo na Ulicu Braće Gojak, ravno na Ulicu Kamensko i dalje do odredišta.

A za smjer kretanja Kamensko – Karlovac promet se preusmjerava na raskrižju Ulice Kamensko lijevo na Ulicu Kamensko, ravno na Ulicu Braće Gojak, desno na D1, ravno na ulicu Mostanje, ravno na Ulicu Rakovac i dalje do odredišta.

– Radovi su vrijedni 1,6 milijuna kuna, rok za izvođenje je 60 kalendarskih dana( započeli su 17.3.) Na izgrađeni sustav spojit će se poslovna zona G. Mekušje te 14 kućanstava. Time će se unaprijediti kvaliteta komunalne infrastrukture i kvaliteta života tamošnjeg stanovništva.

Pročitajte i ovo

KINOKLUB ORGANIZIRA

Najbolji europski film godine, dobitnik Oscara, “Još jedna runda” večeras besplatno u Zorin domu