Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Karlovac O SLUČAJU ZID Podijeli

Presuda Upravnog suda još nije stigla do Grada, a navode iz medija ne komentiraju

Ova gradska uprava, kao i dosad, nastoji postići suglasje javnog interesa, privatnih investicija i struke

Presuda Upravnog suda u Rijeci kojom je ukinuto rješenje o neizdavanju građevinske dozvole Lana Commerce-u za zaštitni zid na Korani, do karlovačke gradske uprave još nije stigla.

Zbog toga na cijelu stvar gradonačelnik za sad nema komentara.

Radio Mrežnica je jučer pisala o sudskom epilogu “slučaja zid” i zatražila komentar gradonačelnika Mandića na presudu kojom Upravni sud postupak izdavanja dozvole vraća Gradu na ponovni postupak. Stigao je odgovor gradske uprave. U njemu stoji da Grad Karlovac nakon 15. srpnja ove godine, kada je resorno ministarstvo od Grada zatražilo da im se dostavi cijeli spis kako bi ga predali Upravnom sudu u Rijeci, “do ovog trenutka još nije dobio nikakvu službenu informaciju ili dokument o ishodu Žalbe tvrtke Lana commerce d.o.o.”.

-Tek po službenom primitku odluke Upravnog suda u Rijeci, Grad Karlovac očitovat će se po istom i odlučiti o daljnjim koracima. S obzirom da se radi o sudskoj presudi ne možemo komentirati navode iz medija. Ova gradska uprava, kao i dosad, nastoji postići suglasje javnog interesa, privatnih investicija i struke, stoji na kraju odgovora iz gradske uprave.

Pročitajte i ovo

LJEPŠE I SIGURNIJE

Okoliš Osnovne škole Dragojle Jarnević nastavlja se uređivati