Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život JOŠ MALO VRUĆINE Podijeli

Promjena vremena dolazi u noći s ponedjeljka na utorak

Nedjelja vruća, a onda dolazi promjena. Valjda.

I nedjelja će donijeti topao i sparan dan s visokim temperaturama, ali sljedeći tjedan donosi promjenu. 

Čekaju nas oluje i gromovi, barem 10 stupnjeva niža temperatura i jaka bura na sjevernom i srednjem Jadranu.

Na sinoptičkoj karti za nedjelju vidi se već ta izražena hladna fronta koja se polako približava prema nama, a iznad nas će biti u ponedjeljak navečer.
Već u ponedjeljak krajem dana može biti pljuskova na sjeverozapadu unutrašnjosti, a u utorak će se kiša i pljuskovi nastaviti uz osjetno niže temperature i umjeren, povremeno i jak sjeverac. U srijedu smirivanje vremena, ali temperature će biti 10-ak stupnjeva niže.
Na Jadranu u ponedjeljak također pljuskovi krajem dana i u noći na utorak, kad će biti i jakih grmljavinskih pljuskova. Moguće je i jače nevrijeme i obilna kiša. Promjena vremena u utorak će zahvatiti više-manje-cijelu obalu, a bura koja će zapuhati također će sniziti temperature.
Još u nedjelju pa i veći dio ponedjeljka bit će vruće i sunčano, a onda velika i dosta nagla promjena vremena uz koju su opet moguća jaka nevremena, više manje u svim krajevima.

Pročitajte i ovo

KAKVA DJEVOJKA!

Katarina (24) se vratila iz Njemačke u domovinu: Život u Hrvatskoj je blagoslov, naše vrijednosti ne mogu se usporediti sa životom u tuđini, meni su bitne jednostavne stvari