Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Karlovac KNJIGA ZA SVAKOG Podijeli

Promocija Dadine knjige “Mrežnica u mom oku” sutra u Gradskoj knjižnici Karlovac

Od 19 sati Valent promovira knjigu u kojoj je objavio niz blogova objavljenih na ovom portalu

Promocija četvrte po redu knjige našeg radijskog voditelja Damira Valenta “Mrežnica u mom oku” bit će sutra u karlovačkoj Gradskoj knjižnici.

Knjiga koja objedinjuje niz njegovih kolumni, odnosno blogova koje objavljuje na ovom portalu zanimljiv je prikaz njegovog razmišljanja, duhovitosti, satire, ali i kritike društva dobro umotane u književnu riječ. Promocija počinje u 19 sati.

Kako je bilo u Dugoj Resi, podsjetite se ovdje.

Prva Valentova knjiga “Ministranti vanjskih poslova” objavljena mu je 2012. godine u izdanju Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac, drugu, “Poćupali se maćki”, izdao je u vlastitoj nakladi 2014. godine, a treću “O B(l)ože pomozi : da mir Valentu dade”, također u vlastitoj nakladi, 2017. godine.

Naziv najnovije knjige odabrao iz više razloga; jer već 22 godine radi na Radio Mrežnici te se svaki dan vozi preko rijeke Mrežnice na posao, zato što je Mišo Kovač smjestio cijelu Dalmaciju u svoje oko, i ne žulja ga, te jer ga je zadesila ablacija mrežnice s rupturom. U knjizi, kako kaže, piše i o neizostavnim zgodama iz djetinjstva, danima davno prohujalim koje je šteta ne opisati, jer je ponekad dojam da se to događalo na nekom drugom planetu, pa nek’ se stariji prisjete, a mladi pokušaju dokučiti kako su im roditelji, djedovi i bake živjeli u doba bez maski i kad su se doze mjerile samo za šankom…
Predsjednik je Udruge Književni krug Karlovac. Posebno naglašava projekt udruge pod nazivom “Čitam, dakle postojim” pod čijim motom i sam djeluje.

Pročitajte i ovo

SAJAM

Božićni obrtnički sajam i ove godine u sklopu Adventa: “Seli” se na otvoreno uz reviju ceha frizera, božićne ukrase, rukotvorine i foto kutak