Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac CARPE DIEM Podijeli

Prostor(i)ja i sljedeće godine: Pozivaju se udruge na korištenja prostora

Prostor je dostupan svima za održavanje edukacija, tribina, predavanja, predstavljanja, radionica i druženja

Projekt Prostor(i)ja ide dalje. U ulici Mije Kršića 4 je društveni centar koji je namijenjen Udrugama za korištenje i provedbu  raznih programa i aktivnosti, dostupan organizacijama i građanima za održavanje edukacija, tribina, predavanja, predstavljanja, radionica, druženja.

Voditelj projekta, Marko Petančić, ističe kako je njihov cilj osnaživanje osnaživanje javno – civilnog partnerstva kroz svoj društveni centar u Ulici Mije Kršića 4 u Karlovcu.

Bespovratna sredstva osigurana su od Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kn (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kn (15%).

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.757.330,43 kn.

Kroz projekt je adaptiran i uređen prostor društvenog centra Prostor(i)ja,

Provedeno istraživanje i mapiranje potreba zajednice – izrađeno izvješće provedenog istraživanja, izrađen online Registar udruga grada Karlovca, izrađeno istraživanje o uspostavi banke vremena te održano strateško planiranje djelovanja OCD-a na području Karlovca i izrađen strateški plan djelovanja civilnog društva grada Karlovca.

Također je održano 360 aktivnosti, 30 organizacija civilnog društva i javnih ustanova provelo svoje aktivnosti u DC Prostor(i)ja, provedeno 10 edukacija za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva, snimljeno 57 Podcast emisija „Razgovori u centru“

U aktivnotima je sudjelovalo ukupno 4836 korisnika.

 

(FOTO: Ilustracija)

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca fantastičnom obranom u derbiju ‘samljeli’ Umažane i došli na korak do naslova prvaka