Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Sport TENIS Podijeli

Rekreativna karlovačka teniska liga počinje 1. lipnja, od danas se zaprimaju prijave

Kotizacija za članove kluba je 100, a za sve ostale sudionike 150 kuna.

KARLOVAC – Teniski klub Karlovac od 1. lipnja pokreće karlovačku rekreativnu ligu pod nazivom ‘Rock Filius liga uz Koranu’, za koju se od danas zaprimaju prijave.

Posebnost lige bit će u tome što će se odvijati po jakosnim skupinama. Sudionici će sami procijeniti u koju od tri jakosne skupine spadaju, a nakon toga će organizator dodatnim preslagivanjem grupa spojiti igrače čim sličnijih igračkih sposobnosti, kako bi susreti bili što zanimljiviji i kompetitivniji. Igrači će termine odigravanja susreta dogovarati sami i moći će koristiti sve pogodnosti predstavljene u akciji ‘Budi član’, poput jeftinijih terena i povoljnijih paketa termina.

Liga će imati tri jakosna razreda, a unutar razreda moguće je formiranje i više grupa. Unutar svake grupe, u kojima će biti po deset igrača, igrat će se po sustavu svatko sa svakim dvokružno. Tako će svaki igrač odigrati 18 susreta, a pobjednici i drugoplasirani u grupama će ili izravno ulaziti u viši jakosni razred ili će, u slučaju da u njihovom jakosnom razredu postoji više grupa, razigravati za pobjednika jakosnog razreda. Istim će se principom određivati i redoslijed na dnu te odrediti koji igrači ispadaju u niži rang. Očekivano trajanje lige je oko mjesec i pol dana, ovisno o broju prijavljenih igrača.

– Liga će biti u potpunosti digitalizirana i rezultati će biti osvježavani na dnevnoj bazi. Tablice svake lige bit će dostupne u bilo kojem trenutku, što će, vjerujemo, povećati uzbuđenje igranja za sve natjecatelje. Koristimo prokušan format natjecanja, koji garantira puno mečeva i odličnu zabavu. Rekreativci često igraju protiv uskog kruga ljudi, a na ovaj će način okušati svoje sposobnosti s mnogo većim brojem protivnika – kazao je začetnik lige i član Upravnog odbora Teniskog kluba Karlovac Robert Crevar.

Prijave za ‘Rock Filius ligu uz Koranu’ otvorene su od danas, a više informacija i formular za prijavu potražite na https://forms.gle/hBZ7mrgGSKfFAJyV7. Za sva dodatna pitanja klub možete kontaktirati na tkkarlovac@gmail.com.

U planu je odigravanje ženske i muške lige, kotizacija za članove kluba je 100, a za sve ostale sudionike 150 kuna. Pobjednike i drugoplasirane u sve tri jakosne skupine očekuju nagrade sponzora lige, modnog brenda ‘Rock Filius’.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Ogulinke se dobrom partijom u Zagrebu oprostile od prvoligaškog ranga, čeka se konačna odluka HKS-a