Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Crna kronika SVEGA POMALO Podijeli

Šarena “crna”: U Karlovcu uhvaćen pijani vozač , u Ogulinu ponavljač

Zabilježena je i krađa te provala u Karlovcu te Ozlju

Malo šarenija “crna” kronika, barem po događajima, danas je u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Izvješće za razliku od puno puta nije anemično, pa tako doznajemo za krađe i provale, i već standardno, za pijane za volanom.

Tijekom noći sa 7. na 8. studenog nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt 48-godišnjaka u gradskoj četvrti Dubovac u Karlovcu i otuđio novac i cigarete. Materijalna šteta je veća od 2000 kuna.

Jučer je u Policijskoj upravi karlovačkoj zaprimljena prijava 59-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od listopada 2019. godine do 29. listopada 2021. godine na području Ozlja, posjekao i otuđio stabla u vrijednosti većoj od 9000 kuna.

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden je 41-godišnji višestruki počinitelj prekršaja tzv. „recidivist“ kojeg su jučer policijski službenici kontrolirali na području Ogulina i utvrdili da upravlja osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 15 000 kuna i šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Pravi kapitalac uhvaćen je u Karlovcu, vozio je teretni automobil i bio pijan.
Policijski službenici su jučer navečer u Karlovcu prilikom nadzora prometa utvrdili da teretnim automobilom dubrovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,49 g/kg i s isteklom vozačkom dozvolom upravlja 45-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitajte i ovo

OPET ISTO

Zatvor, novčana kazna i zabrana kazne za dvojicu ponavljača