Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Karlovac MASKE NA GROBLJIMA OBAVEZNE Podijeli

Sisvete u doba korone: Karlovačka groblja uređena, za maske i razmak se građani moraju sami pobrinuti

Cvijeće, lampaši i maske – neizostavni na grobljima za Sisvete 2020.

Kao i sve do sad u ovoj godini tako će i predstojeći blagdan Svih svetih u nedjelju proteći u znaku pandemije. Karlovačko Zelenilo je 22 groblja kojima upravlja već pripremilo.

-Pojačano se uređuje zelene površine, pješačke staze, ograde i sve ostale po grobljima. Radovi na grobljima polako završavaju, a za posjetitelje organizirana su dežurstva, rekao je danas na groblju Dubovac direktor Zelenila Tomislav Vukelić.

Na groblju Jamadol od 10 do 18 sati već dežuraju djelatnici za one kojima treba pomoć u prijevozu materijala za uređenje. Na Sisvete će dežurati i na groblju Dubovac.

-Taj dan će svi koji ovdje dođu moći vidjeti obiteljske grobnice Vranyczany i Hoffman i kapelicu Svih svetih koje će biti otvorene.

Ali, svi koji dođu na groblja moraju se pridržavati epidemioloških mjera – imati maske i držati razmak.

-Maksimalno poštujmo mjere zaštite zdravlja jedni drugih, pozvao je građane gradonačelnik Damir Mandić dodavši kako maska ne bi trebala biti problem na groblju.

Sutra će biti objavljena prometna regulacija prema grobljima. Za Sisvete bit će dodatno otežano ići prema Dubovcu zbog radova na državnoj cesti D6 pa Mandić moli za razumijevanje.

Pročitajte i ovo

NEKAD ZAJEDNO, VIŠE NE

SDP ostao bez vijećnika Novaka, bit će nezavisni. Brzo “opleli” po bivšem kolegi