Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija TOPLIJE Podijeli

Škola u Tounju energetski obnovljena

U energetsku obnovu uloženo je više od milijun i pol kuna, a novac je osigurala Županija te država iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice.

U Područnoj školi Lucije Capan u Tounju završena je energetska obnova. Nakon što su prije dvije godine uređene elektroinstalacije i stolarija, sada je napravljeno i sve ostalo: sanacija i izolacija ravnog krova i vanjskih zidova, zamjena vanjske stolarije te izolacija temelja. U energetsku obnovu uloženo je više od milijun i pol kuna, a novac je osigurala Županija te država iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice.

Školu je obišla zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar.

„U fokusu nam je podizanje standarda u odgojno obrazovnom sustavu. Nova financijska perspektiva i Nacionalni plan oporavka i otpornosti dat će nam još više mogućnosti, stoga će sigurno biti sredstava i za nove projekte“, poručila je Hajsan Dolinar.

Načelnik Općine Tounj Ivica Sopek zahvalio je Karlovačkoj županiji na suradnji i pomoći.

„Moram istaknuti odličnu suradnju i pomoć županije. U Tounju se nikad nije napravilo toliko kao u posljednjih nekoliko godina“, poručio je Sopek.

U Tounju je, inače, prije 3 godine Županija otvorila prvi vrtić, u sklopu svog programa otvaranja jedinica predškolskog odgoja pri osnovnim i područnim školama. U tounjskom vrtiću smješteno je 21 dijete, a u planu je i proširenje vrtića, te uređenje dječjeg igrališta.

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’