Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  31C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  31C° Slunj

Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./21. do daljnjeg igrati bez gledatelja. Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije korona virusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima. HNS potvrdio: Stadioni ostaju prazni, nogomet bez navijača Čovjek zaposlio stručnjake da mu izvade brod iz mora, a oni ga ispustili i oštetili. Brod se počeo ljuljati te je prednjim krajem počeo padati i ispao s dizalice u more Dizali brod, skliznuo im, udario u rivu i pao u more: 'Oštećen je, nadam se da imaju osiguranje' Ante Gotovina je suvlasnike tvrtke koja se bavi uzgojem tune i inćuna. Imaju 106 zaposlenih, a prihodi im stalno rastu. Planirana su dodatna ulaganja i nove investicije u nastavak modernizacije Tvrtka Ante Gotovine u plusu: U prošloj godini 8 mil. kuna dobiti Ako raspršite bilo koji sprej na već pomalo odumiruću biljku, vaša biljka je svakako gotova. Međutim, ako je biljka već umrla onda ovo može biti privremena opcija za vas Super savjet: 'Oživite' osušene biljke uz pomoć spreja u boji

Život PROGNOZA Podijeli

Sljedeća 4 dana su ključna: Stiže sunce i temperature do 30 C

Mnogi će produženi vikend iskoristiti za odlazak na more

Kakvo će biti vrijeme za blagdan Tijelova kojim se otvara dugi vikend, zanima gotovo sve. 

Kiša koja je padala dosta često u prvoj trećini lipnja, količinski nije baš bila izdašna, tako je na karlovačkom području palo oko 16 litara na m2, dok je recimo Parg kraj Čabra natopilo deset puta više kiše – oko 160 litara po m2.
Nakon vrlo promjenjivog tipa vremena, koje će još danas  negdje donijeti popodnevne pljuskove, od sutra do nedjelje pomazit će sve koji vole sunce i toplinu, a u subotu i nedjelju i vrućinu!

Temperature će svakodnevno rasti, a u subotu i nedjelju nerijetko će doseći i 30 C.
Nedjelja krajem dana i ponedjeljak ponovno donosi nestabilnosti, ali će nakon toga nastupiti trajna stabilizacija s pravim ljetnim temperaturama primjerenim dobu godine.

Pročitajte i ovo

POGOĐEN SNAJPEROM 1991.

Sjećanje na Gordana Lederera: Prije 29 godina pokušao ga je spasiti i današnji ministar Medved