Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  32C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Na polarnom kruzeru Scenic Eclipse, vezanom uz glavni lukobran riječke luke, u četvrtak je uspješno održana vatrogasna vježba gašenja požara na brodu. Vježbu je s nekoliko vatrogasnih vozila izvela riječka Javna vatrogasna postrojba u suradnji s posadom broda Scenic Eclipse, riječkom Lučkom upravom, Lučkom kapetanijom, Dezinsekcijom, Jadranskim pomorskim servisom, Lukom Rijeka, tvrtkama Croatia Pilot i Securitas, Zavodom za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije te Policijskom upravom primorsko-goranskom - Postajom pomorske i aerodromske policije. Vježbom su se željele testirati sposobnosti i kapacitet sudionika te upozoriti na slabosti i priliku za poboljšanje. U vježbi je simuliran pad helikoptera na helidromu, nakon čega je požar ugrozio niže katove, uključujući brodski restoran. Kako je istaknuto tijekom vježbe, kruzeri i ta vrsta turizma znatno utječu na ekonomiju i razvoj destinacije, a mogućnost njihova prihvata u riječku luku prepoznalo je više kompanija, pri čemu je važan čimbenik sigurnost. Vatrogasna vježba na kruzeru Scenic Eclipse u riječkoj luci Na lokalnom putu kod nasipa Elbe u Donjoj Saskoj, u Njemačkoj, ucrtali su piktograme s ovcama, koji će upozoravati bicikliste i šetače da olakšaju prijelaz pastirima sa stadima ovaca Na ovom mjestu briga o ovcama je velika, a imaju i svoj znak Od ukupnog broja testiranih u posljednja 24 sata, više od 80% zaraženih je iz Beograda, piše Kurir.rs. Zbog toga će nakon sastanka Kriznog stožera predsjednik Vučić objaviti konačnu odluku Panika zbog korone u Srbiji: Vučić zatvara cijeli Beograd? Uskok je optužio skupinu od 20 ljudi za zločinačko udruženje,dilanje droge, dovođenja u opasnost života i imovine, poticanja na tešku tjelesnu ozljedu, prikrivanja, protupravne naplate... Sijali strah: Dileri kokainom i travom pali u akciji "Tebra" optuženi i za paljenje četiri auta

Život HUMANO SRCE Podijeli

Slunjani prikupili 92 doze krvi

Akciji se odazvalo 106 darivatelja, među njima i troje novih

Da je humano srce veće od straha od koronavirusa dokazuje i akcija darivanja krvi u Slunju.

Odazvalo se čak 106 darivatelja od kojih je 92 uspješno darivalo krv. Krv je dalo 80 muškaraca i 12 žena, a među svima njima i troje novih.

Ovo je treća ovogodišnja akcija darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa Slunj po prilagođenim uvjetima zbog COVIDA 19.

Pročitajte i ovo

ZVJEZDANO LJETO

Tambure pod Zvijezdama večeras u Šancu