Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Cibona je potpisala novo pojačanje! Radi se o iskusnom centru Darku Planiniću (30) koji je potpisao do kraja ove sezone. Planinić, inače redoviti hrvatski reprezentativac, već je ranije igrao u Ciboni, a bio je u 'vukovima' i one godine kada su osvojili posljednu titulu regionalnog prvenstva. Sudjelovao je i na Olimpijskim igrama u Riju, a od tad je nastupao u Baskoniji, Gran Canariji, Sassariju da bi nakon toga dominirao u poljskom i rumunjskom prvenstvu. Nedavno je odigrao i nekoliko utakmica za Zadar s kojim je imao otvoren ugovor, a naposljetku je završio u Ciboni. Ovo je rješenje za Velićevu momčad nakon što su sporazumno raskinuli ugovor s centrom Kristijanom Krajinom. Na poziciji centra sad imaju tri kvalitetne 'petice': Filipa Bundovića, Matu Vucića i Planinića. Cibona je potpisala Planinića Ma kakav umor, mlada smo momčad! Žao mi je jer mislim da smo zaslužili i više od od boda, ali igrom moram biti zadovoljan, kaže Rožman. Prvo mjesto sada samo znači da smo na dobrom putu, rekao je Bjelica Rožman: Mi u Rijeci igračima smo - zabranili umor! Bjelica: Zaokružili smo odlični tjedan Anonimna žena bila je presretna kada je na internetu pronašla svoju 'buduću' vjenčanicu. Sliku svoje 'buduće' vjenčanice postavila je na Facebooku, ali zadivljujuća činjenica je ta da ta žena nije ni zaručena 'Očajna udavača': Kritizirali je jer se hvali vjenčanicom, a još nema ni svadbe ni mladoženje Jesen uz serijale 24sata oriđiđi produkcije donosi vam pregršt zabave, a sad i novi mobitel Samsung Galaxy Note10+. Ostavi komentar ispod bilo koje epizode 'Firme' na YouTube kanalu 24sata uz hashtag #alijatovolim Najbolji komentar ispod serijala 'Firma' osvaja mobitel! Igramo se do sutra - zato brzo na naš YT

Karlovac ZA KRAJ 2020. Podijeli

Službeno otvoren poziv za obnovu kina Edison iz ITU mehanizma

Za obnovu zgrade predviđeno 35 milijuna kuna

Kino Edison bit će čini se prvi projekt koji će Grad Karlovac prijaviti na ITU mehanizam.

Poziv za povlačenje sredstava je objavljena, a u Gradu Karlovcu kažu da je projekt obnove zgrade kina pripremljen i spreman za povlačenje 35 milijuna kuna.

Iako je Karlovac tek ušao u ITU mehanizam i zapravo će niz svojih projekata imati mogućnost financirati iz novog financijskog razdoblja, kino Edison, izmjena vrelovoda i spajanje na geotermalne izvore te Nikola Tesla Experience Centar ući će i u ovu, starog razdoblja.

Za period od 2021. do 2027. Grad Karlovac je pak dostavio 20 projektnih prijedloga ukupne vrijednosti 70,131,523.20 eura. Među tim projektima su rekonstrukcija i dogradnja Hrvatskog doma, Integrirani projekt mobilnosti  koji uključuje sanaciju mostova uz kombinaciju projekata iz Pametnog grada, obnova infrastrukture u Zvijezdi, uređenje Starog placa, zgrade KAMOD-a, Lončareve kuće, studentske menze i Interpretacijskog centra u Bosanskom magazinu, uređenje Vojne bolnice u Studentski dom, aglomeracija…

ITU – Integrirana teritorijalna ulaganja – mehanizam koji se po prvi puta koristi u Europskoj uniji u razdoblju 2014.-2020. godine. Omogućava integriranje sredstava iz različitih europskih fondova i operativnih programa te ulaganje tih sredstava u aktivnosti kojima će se ojačati uloga gradova kao pokretača gospodarskog razvoja.

Pročitajte i ovo

BAJKOVITO

I neka bude svjetlo! Uživajte u fotkama prekrasno okićenog Karlovca