Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac SVE SUPER Podijeli

Stožer Karlovačke županije pohvalio HS produkt, savršeno se pridržavaju mjera zaštite radnika

Najavio je i obilazak ostalih tvrtki u Karlovcu

U HS produktu u Karlovcu jučer je proveden inspekcijski nadzor provođenja mjera zaštite od koronavirusa. Ako je suditi po riječima načelnika Stožera civilne zaštite Josipa Ribara, tamo ih se savršeno pridržavaju.

-Na samom ulazu u tvrtku se dijele zaštitne rukavice i maske.

No, tu nije kraj, kaže Ribar.

-Gledajući njihove odluke koje su donesene, mogu pohvaliti odluku kojom su oni sve svoje kronične bolesnike poslali kućama gdje koriste svoje stare godišnje,  a nakon što iskoriste stari godišnji ne trebaju koristiti novi i sve im je plaćeno na račun tvrtke, kaže Ribar.

A i onima koji rade čini se ništa ne nedostaje.

-Kod obilaska pogona u tvrtci i više od dva metra je razmak. Priloženi su nam računi o kupljenih 800 kilograma alkohola i dezinfekcijskih sredstava, kaže Ribar, pa je menadžment ove tvrtke danas od njega zaslužio posebnu pohvalu.

-Možemo još jednom u ime Stožera civilne zaštite Karlovačke županije samo menadžerstvo tvrtke gdje je vidljivo da se postupa po svim mjerama koje su donesene, rekao je Ribar.

Ribar je najavio da će inspekcija rada, zajedno s karlovačkim komunalnim redarstvom na isti način obići i sve ostale tvrtke u gradu.

Pročitajte i ovo

ZA SIGURNOST U PROMETU

Autoklub Karlovac donirao bicikle osnovnim školama Grabrik i Mahično