Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život ULAGANJE U MLADE Podijeli

Studentice Doris i Nika stipendistice Rotary kluba Karlovac: Po tisuću kuna svakoj u ovoj akademskoj godini za lakše školovanje

Doris Stavljenić je na četvrtoj godini strojarstva na karlovačkom Veleučilištu, a Nika Bešenić je studentica logopedije u Zagrebu

Rotary klub Karlovac u ovoj je akademskoj godini osigurao stipendije za dvije studentice.

Doris Stavljenić je na četvrtoj godini strojarstva na Veleučilištu, a Nika Bešenić je studentica logopedije u Zagrebu. Godinu dana svaka će dobivati po 1000 kuna mjesečno.

-Jedan od osnovnih fokusa i misija djelovanja Rotarya je ulaganje u edukaciju i mlade i nadam se da ćemo ovu suradnju s Gradom Karlovcem nastaviti i dalje. Čestitam dobitnicama stipendija i nadam se da će im ova financijska pomoć doprinijeti dobrom uspjehu i rezultatu u školovanju, rekao je predsjednik Rotary kluba Karlovac Marino Rade.

Karlovački rotarijanci već sedam godina surađuju s Gradom. U tom razdoblju stipendirali su 20 učenika I studenata sa ukupno više od 170 tisuća kuna.

-Mogu samo zahvaliti Rotary klubu Kalrovac što je povećao onu brojku stipendija koju dodjeljuje Grad Karlovac. Oni su vlastitim sredstvima osigurali ove dvije stipendije. Ovaj oblik suradnje treba svakakok njegovati, ali ovo je i poziv i svima ostalima u Karlovcu da u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja pronađu prostor i način kako bi podržali i neke druge studente, dodao je gradonačelnik Mandić.

Pročitajte i ovo

PISMOM DO ŽRTVE

Nigerijska prijevara u Karlovcu: Stigla pisma na više adresa, a s njima i novčano “nasljedstvo”