Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Život SUVAG Podijeli

Sutra otvoreni telefoni u SUVAG-u za sva pitanja iz logopedije

Nikada nije prerano javiti se logopedu

Poliklinika SUVAG Karlovac sutra će imati otvorene telefone od 11:00 do 15:00 sati.

Riječ je o brojevima telefona 617152 i 617153 na kojima se mogu dobiti savjeti stručnjakinja logopedije. Povod je obilježavanje Europskog dana logopedije koji se u Hrvatskoj obilježava 12. godinu zaredom.

Svake godine obrađuje se druga tematika. Ove godine je tema potpomognuta komunikacija. To znači da se u terapiji uz razgovor i vježbe govora koriste i kompijutori te neka druga pomagala. No, ravnateljica karlovačkog SUVAG-a Vesna Pavlačić ističe da građani mogu pitati apsolutno sve što ih zanima iz logopedije, ne samo vezano za ovogodišnju temu.

-Ljudi znaju nazvati i pitati na koji način mogu doći do nas, odnosno kakva im uputnica treba. Vrlo često kada organiziramo otvorena vrata ili otvorene telefone, jave se budući studenti logopedije. Njih zanima mogu li doći vidjeti što rade logopedi, mogu li doći u ustanovu i dogovoriti termine. Nekoliko sadašnjih zaposlenica SUVAG-a upravo je tako krenulo, s otvorenim vrtima i telefonima.

Nikad nije prerano doći logopedu. Ukoliko roditelji imaju bilo kakve dileme kod razvoja govora i jezika, korisno je javiti se u SUVAG. Bez obzira što su sutra otvoreni telefoni,  svi se mogu javiti bilo kada tijekom cijele godine.

-Mi ćemo im vrlo rado odgovoriti na sva pitanja, poručuje ravnateljica Pavlačić.

Pročitajte i ovo

16.KOLOVOZA

Na Rokovo u D.Resu dolazi kardinal Puljić