Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija BLIŽE ONIMA KOJI IH TREBAJU Podijeli

SUVAG od sada i u Slunju

Stručnjaci iz poliklinike u Slunj će dolaziti dvaput tjedno ili prema potrebi koje će imati četrdesetak njihovih korisnika

Poliklinika SUVAG Karlovac od sada će svoje usluge rehabilitacije slušanja i govora provoditi i u Slunju. Ugovor o poslovnoj suradnji potpisali su ravnateljica Vesna Pavlačić i gradonačelnik Jure Katić.

SUVAG će raditi u prostoru Doma zdravlja Slunj jednom do dvaput tjedno ili češće u slučaju potrebe.  Poliklinika će osigurati stručni kadar, sredstva, opremu i materijal, a grad Slunj će pomoći financijski tako što će za svaki dolazak stručnog tima dati 1000 kuna.

Godišnje uštede veće od 380 tisuća kuna

Stanovnici Slunja i okolnih općina na terapije tako više neće morati putovati u Karlovac i značajno smanjiti svoje troškove.

-Na godišnjoj razini ostvarene uštede bit će veće od 380 tisuća kuna jer će četrdesetak korisnika smanjiti putne troškove, a ono što je najvažnije, korisnici usluga SUVAG-a imati će veće fizičke sposobnosti (manje zamora) za bolje prihvaćanje rehabilitacije, pojašnjavaju u Karlovačkoj županiji koja je cijelu priču inicirala.

Pročitajte i ovo

PREVENCIJA

Stiglo još 690 doza cjepiva za zdravstvene djelatnike. Masovno cijepljenje u veljači