Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  31C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  31C° Slunj

Vruća popodneva je lakše prebroditi uz hladnu kavu kojoj smo dodali aromu vanilije. Ako niste baš obožavatelji vanilije, aromu možete zamijeniti lješnjakom ili karamelom Tri recepta za ledenu kavu: S vanilijom, šlagom i sladoledom Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom, napisali su iz kazališta Glumica Ana Maras Harmander završila u bolnici nakon što je na nju pao dio scenografije... Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./21. do daljnjeg igrati bez gledatelja. Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije korona virusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima. HNS potvrdio: Stadioni ostaju prazni, nogomet bez navijača Čovjek zaposlio stručnjake da mu izvade brod iz mora, a oni ga ispustili i oštetili. Brod se počeo ljuljati te je prednjim krajem počeo padati i ispao s dizalice u more Dizali brod, skliznuo im, udario u rivu i pao u more: 'Oštećen je, nadam se da imaju osiguranje'

Karlovac DAN LJUBAZNOSTI U PROMETU Podijeli

Sve više vozača poštuje pješake. Deset najljubaznijih u Karlovcu danas dobilo priznanja i nagrade

Nagrađeni su Stjepan Ban, Zdenko Jakšić, Drago Klarić, Martina Štefan, Maja Grbić, Božidar Matić, Dragutin Bauer, Željko Prahović, Milorad Gledić i Ivan Perić

Deset najljubaznijih vozača u Karlovcu je prigodno nagrađeno u sklopu akcije “Dan ljubaznosti u prometu”.

Izabrani su nasumično među onima koji su prije desetak dana na pješačkim prijelazima u gradu propuštali pješake. Načelnik Postaje prometne policije Davor Boljkovac je podsjetio da se akcija provodi od 2016. u povodu Dana grada. Od tada sve je više onih vozača koji se zaustavljaju na pješačkim prijelazima.

– Ovogodišnja akcija provedena je na uzorku od 701 vozača i evidentirano je 58 % onih koji su svojim uzornim ponašanjem pružili primjer ostalim vozačima, naglasio je Boljkovac.

Ove godine bez smrtno stradalih pješaka

Nagrađeni su Stjepan Ban, Zdenko Jakšić, Drago Klarić, Martina Štefan, Maja Grbić, Božidar Matić, Dragutin Bauer, Željko Prahović, Milorad Gledić i Ivan Perić. Nagrade im je uručio dogradonačelnik Ivan Mrzljak.

Ove godine u Karlovcu na sreću nije bilo smrtno stradalih pješaka. U istom periodu lani bilo ih je dvoje. Ipak, ove godine sedam pješaka je ozlijeđeno – dvoje teško i petero lakše u naletima automobila.

Pročitajte i ovo

DOPUTOVAO NA FILM ZA VAN

Motovun Film Festival u Karlovcu: Ajvar večeras na Starom gradu Dubovcu