Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Život SVETI JOSIP TV Podijeli

Svetište na Dubovcu pokrenulo svoju televiziju

Već sada svakog dana na Facebook stranicama i na Youtube kanalu te na internetskim stranicama Nacionalnog svetišta možete pratiti misno slavlje iz Svetišta u 18.30 sati

Televizija Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu “niknula” je zahvaljujući koronavirusu.

Nakon što smo ušli u karantene pa nam je štošta zabranjeno, a tako i odlazak na misu, iz karlovačkog svetišta putem Laudato TV prenošene su svete mise koje su donijele i velik broj gledatelja.

Brojna pisma poslana zemaljskom i elektroničnom poštom, te telefonski pozivi i SMS poruke samo su potvrda o velikom broju gledatelja koji žele pratiti duhovni sadržaj iz Nacionalnog svetišta, kao i druge pobožnosti nadahnute svetim Josipom, kažu u Nacionalnom svetištu .

Zato je rektor Svetišta mons. Antun Sente odlučio pokrenuti televiziju koja će na već postojećim ostvarenjima razvijati i proizvoditi različite video materijale želeći što više približiti i promovirati svetog Josipa, zaštitnika Hrvatske već 333 godine.

Nabavljene  su tako profesionalne kamere uz pomoć Karlovačke županije, te već ostvareni medijski uradci, a veliki entuzijazam mladih suradnika zasigurno daju dobro polazište za plodan razvoje Televizije nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
Već sada svakog dana na Facebook stranicama i na Youtube kanalu te na internetskim stranicama Nacionalnog svetišta možete pratiti misno slavlje iz Svetišta u 18.30 sati. Osim liturgijskih slavlja uskoro će biti prezentirani i drugi video uradci mnogih suradnika Svetišta i Josipovih štovatelja na Televiziji Nacionalnog svetišta svetog Josipa.

Linkovi: https://web.facebook.com/nacionalnosvetistesvetogjosipa

https://www.youtube.com/channel/UCdqO8mStWuUBb6E4D3Paraw?fbclid=IwAR1kXSZ0f7nBekGGmlhjy-X9VtKiSv8syLBNDIuDAT7D7zjX5Yc3Qfjdyh0

www.svetijosip.com

Pročitajte i ovo

TRADICIJA

Karlovački kućni ljubimci dobili blagoslov u povodu blagdana sv. Franje