Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Sport TENIS Podijeli

Teniski klub Karlovac pokrenuo akciju ‘Budi član’ i najavio rekreativnu ligu

Za članove kluba paket od deset sati tenisa u poslijepodnevnim satima stajat će 320, a u jutarnjim samo 160 kuna.

KARLOVAC – Novo vodstvo Teniskog kluba Karlovac, koje je najavilo da će im jedan od prioriteta biti omasovljenje članstva i popularizacija tenisa u gradu na četiri rijeke, krenulo je s riječi na djela: predstavilo je akciju ‘Budi član’ i najavilo pokretanje rekreativne lige.

Akcijom ‘Budi član’ klub iz Vrbanićevog perivoja poziva sve ljubitelje tenisa, ali i ostale prijatelje sporta, da iskoriste pogodnosti članstva u klubu. Aktivni članovi, njih stotinjak u 2020. godini, ali i svi novi, moći će po jeftinijim cijenama koristiti terene i ponuđeni su im paketi koji stimuliraju češće igranje – primjerice, paket od deset sati tenisa za članove u poslijepodnevnim satima stajat će 320 kuna, a u jutarnjim satima samo 160 kuna. Ova akcija mogla bi zanimati i ljubitelje badmintona i stolnog tenisa jer se oba spomenuta sporta mogu igrati u dvorani kluba.

– Želimo da tereni u Vrbanićevom perivoju, koji sigurno spadaju među najljepše u Hrvatskoj, budu puni i da tenis u Karlovcu ponovno stekne status koji zaslužuju ovaj klub i tradicija koju ima. Stoga smo se i odlučili za akciju koja će brojnim rekreativcima u Karlovcu i okolici dati dodatni razlog da postanu dio našeg kluba – naglasio je predsjednik kluba Tomislav Poljak.

A sve karlovačke teniske rekreativce sigurno će razveseliti vijest da su u završnoj fazi pripreme za pokretanje rekreativne lige, koja će u Vrbanićevom perivoju okupljati sve najbolje što karlovački rekreativni tenis nudi. U ligi će moći sudjelovati svi zainteresirani, bez obzira na dob i kvalitetu igre.

– Posebnost naše rekreativne lige bit će u tome da ćemo imati različite razine natjecanja. Tako ćemo upariti ljude sličnih teniskih vještina, kako bi mečevi bili što zanimljiviji. Time se nadamo potaknuti rekreativne tenisače da se okušaju u kompetitivnom tenisu, a garantiramo im puno mečeva, novih poznanstava i odlične zabave. Očekujemo da ćemo sve detalje i otvaranje prijava moći odraditi najkasnije početkom sljedećeg tjedna – istaknuo je Robert Crevar, član Upravnog odbora kluba i idejni začetnik lige.

Više informacija o akciji ‘Budi član’ i rekreativnoj ligi moći ćete pronaći na Facebook i Instagram stranicama Teniskog kluba Karlovac.

Pročitajte i ovo

FUTSAL

‘Radnice’ uspjele parirati Siščankama, ali ipak upisale minimalni poraz