Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Županija RAKOVICA Podijeli

Teren za badminton kod Baraćevih špilja otvoren turnirom

Teren je smješten na izletištu u Novoj Kršlji

Baraćeve špilje plijene svojom ljepotom, ali i priroda koja ih okružuje. Izletište kod samih špilja sada je bogatije za još jedan sadržaj – teren za badminton.

Javna ustanova Baraćeve špilje uredila ga je na izletištu u Novoj Kršlji kako bi promovirali boravak u prirodi kroz sport i rekreaciju.

-Želja nam je oživjeti izletište, privući mlade i one malo starije željne aktivnosti i boravka u prirodi. Uz dječje igralište, teren za mini nogomet sada je tu i kompletno uređeno badminton igralište. Gledali smo da zadovoljimo potrebe svih građana, sportaša, rekreativaca, školaraca i djece”, rekla je ravnateljica Javne ustanove Baraćeve špilje Tihana Oštrina.

Teren opremljen po međunarodnim standardima

Teren je smješten na prilaznom dijelu izletišta, dijelom na osunčanoj livadi, a dijelom u šumovitoj hladovini. U potpunosti je popločen antitraumatskim podlogama, sadrži prostor za opremu i gledalište. Sve to zadovoljava međunarodne standarde za igru i natjecanja.

Moguća je pojedinačna i igra u parovima, u ponudi se nalazi i kompletna potrebna oprema, reketi i loptice.

Pobjednik Crna kraljica

Otvoren je jučer, kako i priliči, badmintonskim turnirom 1. “Barać Open 20”. Isprobale su ga četiri ekipe: Atletski klub Plitvice, Biciklistički klub Crna kraljica, Quad team Plitvice te ekipa Javne ustanove Baraćeve špilje. Sudili su suci Hrvatskog badmintonskog saveza.

Treće mjesto osvojili su zaposlenici ustanove, drugo Quad Team Plitvice dok je prvi bio tim biciklističkog kluba Crna kraljica.

Pročitajte i ovo

IZVJEŠTAJ

14 novih pozitivnih u županiji: Karlovac, D.Resa, Netretić i Ozalj