Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Crna kronika RIGOROZNE MJERE Podijeli

Zabrana putovanja iz grada u grad počinje tijekom dana. Izuzeti liječnici, novinari,oni koji su bitni

Poslodavci, budite racionalni s propusnicama

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović uskoro će potpisati odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta. Odnosit će se to na sve one koji ne moraju putovati. 

– Broj zaraženih raste i očekuju daljnji porast tako da su ovo nužne mjere. Izuzete će biti osobe i djelatnosti nužne za opskrbu, dnevne migracije zaposlenih u bitnim službama, liječnici, veterinari, komunalci, zdravstveni djelatnici, novinari, putovanje s posla i na posao ako je neophodno i ne može se obaviti od kuće, rekao je.

Božinović poziva one koji su jučer napustili Zagreb da se vrate što prije. – Ne radi se o velikom boju ljudi, bilo ih je i jasna mi je njihova reakcija, ali bilo bi bolje da se vrate.

Zabrana međugradskog prometa osobnim automobilima i na svaki drugi način će stupiti na snagu tijekom dana. Poslodavcima će se dati vrijeme da nabave potrebne propusice za svoje radnike.

-Molim sve poslodavce da tu budu jako racionalni i odgovorni, svaka osoba viška kojoj će se dati ta propusnica mogućnost zaraze je veća, upozorio je.

– Ostanite doma, svatko tko nema nužan i pravdan razlog – ostanite doma.

Pročitajte i ovo

STOP, POLICIJA

Čak 430 prebrzih za vikend na cestama u županiji, 10 pijanih vozača