Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Crna kronika U DRUŠTVU PROMILA Podijeli

Tri pijanca malo jača: Najtrijezniji s 2,07 promila, a dvojica završila u zatvoru

Uhvaćeni u Karlovcu, Slunju i Oštarijama

Tri pijanca malo jača pala su u ruke policiji, a dvojica završila u zatvoru.

Jučer u večernjim satima u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,07 promila upravlja 48-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer je na nadležni Općinski sud doveden 54-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je 2. travnja u Slunju upravljao osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,33 promila. Vozač je uhićen, a obzirom da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja na nadležnom Općinskom sudu izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 28 dana.

Jučer je na nadležni Općinski sud doveden 44-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je 2. travnja u Oštarijama upravljao osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,28 promila. Vozač je uhićen, a obzirom da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja na nadležnom Općinskom sudu izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 13 dana.

Pročitajte i ovo

FALI VREMENA

U srpnju pucao na ogulinskom području, u listopadu stigao pritvorskom nadzorniku