Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Obilježavajući 76. obljetnicu Križnog puta, predsjednik Vlade Andrej Plenković položio je u petak vijenac i zapalio svijeću pred zajedničkom grobnicom pokraj Spomen-crkve Muke Isusove u Maclj Premijer: Osuda zločina i pijetet prema žrtvama jedini put k zacjeljivanju rana iz prošlosti Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura Do kraja četvrte sezone 'Zadruge' ostalo je još manje od mjesec dana, a pobjednik će kući otići bogatiji za 50.000 eura, što je otprilike 375.000 kuna. Hrvati Paula i Fran još su u showu, a intimni su sve češće Fran i Paula se seksali u Zadruzi pa je tražila test za trudnoću...

Crna kronika U PO BIJELA DANA Podijeli

U Dugoj Resi prodavačica na kiosku dobila udarac u glavu nakon što je željela spriječiti muškarca u krađi novina

Napao ju je muškarac koji je vrlo brzo nakon toga uhićen

Prodavačica na kiosku Tiska u Dugoj Resi ozlijeđena je danas oko 13,30 sati nakon što ju fizički napao muškarac koji je uzeo novine bez plaćanja.

Sve se događalo pred brojnim svjedocima, ispred kioska kod Medved zgrade. Kako doznajemo, muškarac je došao na kiosk i uzeo novine bez plaćanja nakon čega je 36-godišnja prodavačica izašla van kako bi ga upozorila na plaćanje. Kao odgovor, dobila je udarac u glavu, a vrlo brzo na mjesto događaja pristigla je hitna pomoć i nesretnu ženu odvela u bolnicu. Težina njenih ozljeda još nije poznata.

Kako nam je potvrdila policija, napadač je pobjegao no brzo je uhićen. Dugorešanima je poznat po, u najmanju ruku, osebujnom načinu života.

Muškarac je na ispitivanju u policiji dok se čeka kvalifikacija ozljeda nesretne prodavačice.

Pročitajte i ovo

U RUKAMA POLICIJE

“Vesela” večer u Karlovcu: U Draganiću pao s mopeda pa otišao, na Turnju uhvaćen za volanom s 2,08