Radio Mrežnica
UKLJUČITE SE Podijeli

U izradi strategija ‘Karlovačka županija – pametna županija’, doprinesite sudjelovanjem u anketi

Formiran je projektni tim s voditeljem, zamjenikom i voditeljima devet strateških područja.

KARLOVAC – Karlovačka županija zadnja dva mjeseca intenzivno radi na izradi strategije ‘Karlovačka županija – pametna županija’, a građani mogu dati svoj doprinos sudjelovanjem u anketi.

Teme koje strategija obuhvaća su kako demografski revitalizirati županiju, ojačati konkurentnost gospodarstva, održivo i racionalno upravljati prirodnim resursima, povećati kvalitetu i standard života stanovnika efikasnim korištenjem javne infrastrukture, uz pomoć razvoja devet strateških područja, a izrađuju je tvrtke InfoDom i InfoCumulus.

Formiran je projektni tim s voditeljem, zamjenikom i voditeljima devet strateških područja. Izrađeni su anketni upitnici s odgovarajućim informacijama i upućeni ključnim dionicima na ispunjavanje. Do sada je održano 16 radionica i više pojedinačnih razgovora, kroz koje je pedesetak ključnih dionika upoznato s pojmom ‘pametnog grada/regije’, a izrađivači strategije su dobili povratne informacije o radu i problemima u radu s kojima se dionici susreću u svakom od strateških područja.

Daljnji rad na izradi strategije bit će nastavljen na jesen, a građani se mogu uključiti sudjelovanjem u anketi na sljedećim linkovima:

Anketa za građane i udruge
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/PametnaKarlovackaZupanija_gradani

Anketa za ključne dionike
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SmartKarlovackaZupanija2019

Anketa za IT stručnjake
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/PametnaStrategijaKarlovackeZupanije_IT

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More