Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija INSTITUCIJE RADE SVOJ POSAO Podijeli

U Karlovačkoj županiji policija radi na par slučajeva “problematičnih” putnih troškova

Putni troškovi ili naknade za prijevoz tema i na današnjem županijskom aktualcu

Suđenje bivšim službenicima karlovačke Državne uprave zbog prijevare s putnim troškovima, o kojima je Radio Mrežnica izvjestila prije dva dana, bila je tema i na današnjem aktualnom satu Županijske skupštine. Župan Jelić je potvrdio da policija i u Županiji radi na nekoliko sličnih slučajeva. 

Rekao je to nakon što mu je vijećnik MOST-a Marinko Marinović sugerirao da poduzme sve da se slučaj iz Državne uprave ne dogodi i u Karlovačkoj županiji, osobito među djelatnicima.

-Znamo da je ta državna uprava došla u ingerenciju naše županije, podsjetio je Marinović.

I prije ovoga svim našim institucijama smo odaslali upozorenje da su dužni prijaviti ako nešto primjete, odgovara Jelić.

– Ovog trenutka samo mogu reći da policija radi na par slučajeva, više ne smijem, a i ne znam čak, ali da i znam opet ne bih smio reći. Ovo što je bilo u Uredu državne uprave je u procesu, to je u procesu koje mi ne smijemo komentirati tako da o tome jednako tako nema razgovora.

MOST-ovce, ali ovoga puta Zlatibora Tomasa, zanimali su i rezultati provjere diploma u županijskim ustanovama i tvrtkama.  -Zanima me jesu li ravnatelji svih županijskih ustanova i direktori tvrtki riješili taj problem odnosno jesu li to iskontrolirali ili dali onome tko treba kontrolirati.

–  Što se dipploma tiče, kao gradonačelnik Karlovca prvi sam u državi to proveo, a kao župan kad sam došao na mandat krenuli smo u tu akciju, kratko mu je je odgovorio Jelić usmeno, a opširnije će Tomas dobiti pismenim putem.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

KUPUJMO DOMAĆE

Stranica karlovačke e-tržnice od sutra spremna za korištenje