Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Županija KORONAVIRUS Podijeli

U Karlovcu, Dugoj Resi i Slunju još 8 pozitivnih. Zbog dvije pacijentice 12 djelatnika karlovačke bolnice u samoizolaciji

Oboljelo pet muškaraca i tri žene

Još osam osoba u Karlovačkoj županiji oboljelo je od COVIDA 19. Potvrdili su to rezultati većine od 173 testiranja provedenih jučer u Karlovcu i Ogulinu.

Svi testovi uzeti u Ogulinu, njih 17 su negativni, dok je 8 pozitivnih testova od 152 osobe testirane u Karlovcu (5 muških i 3 ženske).

12 djelatnika vaskularne kirurgije u samoizolaciji

Radi se o starijem muškarcu i ženi iz Duge Rese, dvojici muškaraca srednje dobi iz Slunja i Karlovca, dvojici mlađih muškaraca iz Karlovca i Duge Rese te dvije starije žene koje se od prije nalaze na bolničkom liječenju u karlovačkoj bolnici.

Upravo zbog njih dvije 12 djelatnika odjela vaskularne kirurgije nalazi se u samoizolaciji, od toga su zdravstveni djelatnivc dvojica liječnika te sedam medicinskih sestara.

Usmeno upozorenje zbog nepravilnog nošenja maske

Trenutno je u samoizolaciji u Karlovačkoj županiji ukupno 138 osoba.

U Karlovcu je jučer provedeno 10 inspekcijskih nadzora.

Inspektori su bili u pet ugostiteljskih objekata, tri trgovačke radnje i dva uslužne djelatnosti. Izdano je jedno usmeno upozorenje za ugostiteljski objekt zbog nepravilnog korištenja zaštitne maske.

Pročitajte i ovo

IZVJEŠTAJ

14 novih pozitivnih u županiji: Karlovac, D.Resa, Netretić i Ozalj