Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija NAJNOVIJE Podijeli

U Karlovcu se danas čekaju 2 nalaza na koronu, prijevoznicima preporučeno: Zadnja stanica do granice, nemojte preko jer će trebati izolacija

Ne treba paničariti i bezglavo juriti u kupovinu

U Karlovcu se danas čekaju dva nalaza sa sumnjom na koronu, a nadležni vjeruju da će rezultate znati danas.

Posljednje su to vijesti koje je u 10 sati priopćio Stožer civilne zaštite Karlovačke županije. Dobra je vijest da smo dosad slobodni od korone, a nakon jučerašnja 3 negativna nalaza, danas se čekaju još dva.

Svi prijevoznici dobili su preporuke kada idu prema Sloveniji da im zadnja stanica bude pred slovenskom granicom, primjerice zadnja stanica vlaka da bude u Bubnjarcima. Ukoliko bi prešli granicu, pri povratku bi završili u karanteni. Također se isto savjetuje vozačima autobusa.

Samoizolacija traje 14 dana i tada treba smanjiti kontakte te ne izlaziti iz kuće. Ako im se pojave simptomi, treba zvati epidemiologa.

Gužve i psihoze kupovanja u trgovačkim centrima treba izbjegavati i ne stvarati paniku, a oni koji su zaraženi ili imaju simptome, ni u ludilu ne bi trebali ići među ljude. U Hrvatskoj su svi slučajevi korone dosad uvezeni iz inozemstva, dakle virus “ne skače” još s osobe na osobu.

Pročitajte i ovo

SDP

Žao mi je gospođe Murganić. O njoj je sve rekao premijer Plenković kad ju je smijenio