Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Lana, poznata po ulozi u seriji 'Ne daj se Nina' uskoro će postati majka. Glumica je od početka trudnoće bila tajanstvena oko spola bebe, ali kako se trudnoća sve više bliži kraju, odlučila je otkriti taj detalj Glumica Lana Gojak otkrila spol bebe: 'Pripreme za našu curicu' Jandrokovića koji je jučer bio viralni hit su skinuli s interneta i od njegove fotografije napravili letak koji je osvanuo na raznim lokacijama u Zagrebu. Pod fotografijom je i HDZ-ov broj telefona Jandroković u kupaćima sad je i na posterima po Zagrebu: Pod fotku su stavili i HDZ-ov telefon Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura

Život ZDRAV KO ZMAJ Podijeli

U Ozlju hrane djecu sve zdravije, štedljivi su, a planiraju i da im klinci jedu ozaljsko

U opskrbu hranom žele uključiti tamošnje poljoprivrednike

Klinci u ozaljskom vrtiću “Zvončić” jedu sve kvalitetnije i sadržajnije, a projekt zdrave prehrane donio je i ekonomske uštede. 

Najkraća je to poruka koju šalju iz Ozlja gdje su počeli s projektom poboljšanja prehrane u vrtiću i to zajedničkom energijom vrtića, Društva naša djeca, Grada Ozlja, ali i roditelja.
-Značajno je smanjena količina procesuirane hrane u obrocima te pekarskih proizvoda, a povećana je količina jela koja se pripremaju u vrtićkoj kuhinji.Ovime je također postignuta i ekonomska ušteda te je smanjena količina hrane koja se baca s obzirom da se priprema jela planira na dnevnoj bazi, na osnovu broja djece koji je prisutan u vrtiću. Cilj ove suradnje i inicijative je također, da se stvore svi preduvjeti kako bi se u priču oko kvalitetnije prehrane djece uključili i lokalni poduzetnici i poljoprivrednici. Želja lokalne vlasti, vodstva vrtića i roditelja je da se snabdijevanje vrtića prehrambenim proizvodima, u što većoj mjeri osigura iz lokalnih izvora, u suradnji sa lokalnim OPG-ovima i poljoprivrednicima, poručuju.

Dodaju i da je Grad Ozalj pokrenuo proces implementacije Healthy Meal Standarda, prvog certificiranog sustava kvalitete koji omogućuje uvođenje zdrave prehrane, ali i prehrane za osobe s posebnim prehrambenim potrebama (alergije i sl.) u javne objekte, uključujući škole i vrtiće. Grad Ozalj jedan je od prvih gradova koji su prepoznali važnost i brigu o zdravlju svojih najmlađih građana te osigurali kvalitetnu i pravilnu prehranu djece u obrazovnim institucijama, poručuju.

Pročitajte i ovo

RAD NAŠ SVAGDAŠNJI

U travnju nezaposlenost 6 % niža. Zaposleno 326 osoba, uglavnom na određeno