Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac TOPLANA OBJAŠNJAVA Podijeli

U Tuškanovoj je u rujnu “otišla” ekspanizijska posuda za grijanje. Nova stiže u četvrtak

Trebala bi biti postavljena 15. listopada

Gradska toplana nije nikome uskraćivala grijanje, a u zgradama u Tuškanovoj ulici 14 i 16 ljetos su izveli veliki posao zamjene spojnog toplovoda te ugradili jedan od prvih plastičnih toplovoda.

Stoji to u odgovoru ove karlovačke gradske tvrtke na upite o tome zašto u ovoj ulici “šteka” grijanje, a o čemu je javnost izvijestio gradski vijećnik Dimitrije Birač.

Objasnili su da su posao u Tuškanovoj završili 20. kolovoza, pa napunili toplinski sustav zgrade vodom, sve učinili na vrijeme i prije sezone grijanja.

Sredinom rujna dobili su, objašnjavaju, informaciju od predstavnice stanara da je došlo do curenja sustava, a ekipa je utvrdila problem s ekspanzijskom posudom. Tražili su rješenja kako je popraviti jer kupnja nove je priličan izdatak i tada su ustanovili da staru posudu nije sigurno popravljati.

Grijanje u Tuškanovoj tek krajem ovog tjedna

U Gradskoj toplani kažu da su stanarima iz Tuškanove predložili nabavu i ugradnju nove posude, poslali su ponudu 7. listopada i oni su je prihvatili. Kažu da isporuku očekuju kroz 3 dana, dakle 14. listopada, a dan kasnije bi je i ugradili. nakon čega će svi stanari Tuškanove imati grijanje.

Podsjećaju i na starost vrelovoda, brojne projekte i planove njegove obnove jer upravo dotrajalost cijevi dovodi do problema u grijanju.

Info broj opterećen, toplani je bolje pisati

Osvrnuli su se i na svoj kontakt telefon, besplatni broj 0800/200-179 i kažu da se na njega 24/7 može zatražiti hitna intervencija. No, čim počne sezona grijanja broj je opterećen, pa mole korisnike da im pišu na e-mail info@gradska-toplana.hr i web stranica www.gradska-toplana.hr.

Uz to, savjetuju da se za probleme s grijanjem jave svom predstavniku stanara.

Pročitajte i ovo

KIŠA I SNIJEG

Do jutra palo 40-ak litara kiše na karlovačkom području, razvedravanje poslijepodne