Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Život NETKO NAS SABOTIRA Podijeli

Ugibalište u Dubravcima jučer očišćeno, ali izdržalo do jutros: Stigla nova, dobro zatvorena vreća

Bit će sve kako je bilo i dosad

Možda su vikendaši, možda Bosanci, možda masoni, možda Srbi, parafrazirat ćemo popularnog Vojka V, no sad je apsolutno jasno da netko otpadom “sabotira” ugibalište u mjestu Dubravci i od njega namjerno radi divlji deponij. 

Nakon što smo jučer objavili tekst o divljem deponiju u Dubravcima na kojem svakog tjedna raste hrpa smeća i otpada svih vrsta, mjesto je poslijepodne očišćeno.Rade to Hrvatske ceste pod čijom je on i nadležnošću, kao i cijela ova stara Riječka cesta.

Dokazuje to i ova fotografija snimljena jučer poslijepodne na kojoj se vidi da je otpad uklonjen. Doduše, nije uklonjen onaj u “obrovu”, a tamo ga doista ima i to ponovno svake vrste, ali ovaj dio koji se vidi s ceste je saniran. I taman kad se pomislilo da ćemo novi tekst pisati o tome da je s ceste “gladac”, a u obrovu ostao “jadac”, odnosno da je on ostao neočišćen, stigao je jutros novi paket.

Fino zapakirana i oblijepljena crna vreća pojavila se kao novi ukras tijekom noći i jutra. Očito netko nije mogao odoljeti izazovu čistog ugibališta, ali je možda vidio i čuo našu vijest, pa je svoj otpad odlučio zaštititi od očiju znatiželjnih novinara. Kako god da bilo, priča ide ispočetka, a ova vreća, gotovo smo uvjereni nije stigla ni od vikendaša, a ni bosanskih radnika koji ovom cestom prometuju.

Pročitajte i ovo

DOBRODOŠAO

Dado nam je stigao nakon točno dva mjeseca: Još duhovitiji i vrckaviji, a uskoro opet u programu