Radio Mrežnica
ŽIVJELI Podijeli

Ugostitelji od sada smiju raditi i nakon 23 sata

Ali, sve epidemiološke mjere ostaju na snazi

Prema novim uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ugostiteljski objekti više nemaju ograničenje rada od 6 do 23.

Od sada smiju raditi i duže, ali i dalje se moraju pridržavati pravila i epidemioloških mjera – razmaka od 1,5 metar, dezinfekcija ruku i stolova. Gosti se se još uvijek ne smiju zadržavati na šanku osim kada naručuju.

Portal Radio-Mrežnica unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više na Prihvati Čitaj više